Studion

Studion is ruim 20 jaar marktleider op het gebied van fitnessproducten voor de professionele fitnessbranche in Europa. Nieuwe behoeften en ontwikkelingen in de fitnessbranche worden op de voet gevolgd. Studion streeft continu naar een innovatief, compleet en up-to-date productassortiment. Studion staat voor gegarandeerde kwaliteit. Onze klant mag een perfecte score verwachten op gebruiksgemak, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Nieuwe producten en materialen worden uitgebreid getest binnen een eigen netwerk van fitnessprofessionals. Wij bieden een garantie op alle producten en het grootste deel is direct uit voorraad leverbaar. Service staat bij Studion hoog in het vaandel, van de offerte aanvraag tot de uiteindelijke levering.

Topmerken
Bij de samenstelling van het productassortiment is uitgegaan van kwaliteitsproducten van topmerken. Studion is leverancier van de volgende merken:

Body Bike
Al ruim 10 jaar wordt de Body Bike door Studion verspreid aan vele fitnesscentra in de Benelux. Elk model van Body Bike blinkt uit in duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. De zoektocht naar de perfecte indoor cycle, waar het voor Body Bike allemaal mee begon in de jaren ‘90, eindigt nooit. Body Bike streeft er naar om met elk model de indoor cycling ervaring verder te ontwikkelen en te verbeteren. Het is dan ook niet voor niets dat Les Mills haar voorkeur heeft uitgesproken om de fietsen van Body Bike aan te prijzen als officiële indoor cycle voor het succesvolle programma RPM.

Les Mills Producten
Studion biedt een brede variatie aan producten die uitermate geschikt zijn voor de groepsfitnessprogramma’s van Les Mills. Van de Body Bike, Reebok Step, Original Step, Don Oliver BODYPUMP barbell sets en Studion BODYVIVE Ballen tot aan Aerobic Matten, Tubes en Opbergrekken.

Studion is tevens aanbieder van revolutionaire fitnessproducten, zoals: Planet Fitness • SKLZ  • Reebok  • TriggerPoint • ViPR • TRX • DISQ