5 dingen die je als fitness liefhebber moet weten over de nieuwe BODY BIKE

In Indoor Cycling

Op zaterdag 15 oktober lanceerde BODY BIKE de BODY BIKE SMART en de BODY BIKE SMART+, twee splinternieuwe bikes met verrassende én technologische opties van deze tijd. Het worden nu al de beste indoor bikes genoemd. Waarom? Dat lees je hier…

BODY BIKE SMART

1. Een nieuwe look

De bike ziet er anders uit dan zijn voorgangers: strak, dynamisch, gedetailleerd en meer van deze tijd als je het ons vraagt. De look wordt mede mogelijk gemaakt door gepoedercoat roestvrij staal wat niet alleen heel mooi klinkt, maar ook zeker functionele voordelen heeft én zorgt voor de duurzaamheid waar BODY BIKE bekend om staat. Niet te vergeten: het maakt ook dat de bikes gemakkelijk schoon te maken zijn.

2. Smart sliding

Heb je moeite met het instellen van je bike? Nu niet meer. De nieuwste BODY BIKES zijn uitgerust met een ‘smart sliding systeem’ waardoor het ver- en instellen van je bike van een leien dakje gaat. Click & slide. Dat gebeurt als je een bike ontwerpt met gebruiksgemak als nummer één prioriteit. De smart aanpassingen bieden een gemakkelijke fine-tuning, zodat je snel de perfecte positie kunt vinden. Weet je ook meteen waar het woordje ‘SMART’ voor staat.

BODY BIKE SMART

De SMART+ gaat nog een stapje verder:

3. Milieu vriendelijk en smart charge

De BODY BIKE SMART+ is een hele bijzondere fiets. Een van de redenen daarvoor is de bike uitgerust met een batterij vrije generator waardoor je workout milieuvriendelijk én zelfvoorzienend is. De andere reden is dat, met de energie die vrijkomt, je smartphone opgeladen kan worden! SMART Charge noemen we dat. Jij genereert dus energie met elke trap en hoe sneller je fietst, hoe meer energie je genereert. Vanaf nu krijg je, naast de energie die je sowieso al krijgt van je workouts, heb je nu ook een opgeladen telefoon aan het einde van de rit.

4. Nauwkeurige watt measurement

Een hele mond vol, maar het betekent dat we niet schatten. BODY BIKE SMART+ gebruikt ‘DIRECT FORCE MEASUREMENT’ om de kracht waarmee jij fietst te meten en daardoor ben je ervan verzekerd dat wat je ziet accuraat is. Deze nauwkeurige meting wordt bereikt door het gebruik van een ‘smart sensor’, die hetzelfde werkt als bij een weegschaal. De sensor meet de echte kracht die jij gebruikt bij het fietsen. Geen giswerk of schattingen.

5. Een eigen app

Elke workout gaat in combinatie met de juiste informatie. Jij wilt weten hoe hard je hebt gefietst en hoe ver. De BODY BIKE INDOOR CYCLING APP geeft je de mogelijkheid om je trainingsresultaten op je smartphone te weergeven en te bewaren in je workout geschiedenis. Je kunt ervoor kiezen om je resultaten via Google Fit op social media te delen. Of niet. Aan jou  de keuze!app-bb

YOUR BIKE YOUR RIDE

Het verhaal achter het simplistische en functionele design zorgt ervoor dat je een bike krijgt die functioneert als een secuur apparaat. Gemakkelijk in gebruik, weinig onderhoud en enorm veelzijdig. Of je nu kiest voor de BODY BIKE SMART of het BODY BIKE SMART+ model, ze staan beide garant voor een geweldige ervaring en de perfecte rit. Ben jij benieuwd naar jouw BODY BIKE? Check de brochure of neem contact op met Stef en Brice via +31 (0)416 67 51 01 voor meer informatie!

Bekijk de video van BODY BIKE SMART en BODY BIKE SMART+.

Bekijk de video van de BODY BIKE launch gemaakt door Diversity Communications!

Laatste berichten