5 dingen die je moet weten over BODYPUMP (100)

In Groepsfitness

Elke week krijgen miljoenen mensen spierpijn van het ‘rep effect’ van BODYPUMP. Er zijn wereldwijd meer dan 50.000 gecertificeerde BODYPUMP instructeurs en 15.000 clubs met BODYPUMP op het programma. En dat worden er steeds meer.

Mensen kiezen voor BODYPUMP omdat het werkt: resultaten worden behaald en de motivatie blijft. Althans dat zeggen de onderzoeken. De combinatie van kracht en cardio maakt het voor iedereen toegankelijk en interessant. 

Waarom is BODYPUMP wereldwijd het meest bekende groepsfitness programma? En wat betekent BODYPUMP 100? Hieronder 5 dingen die je móét weten over BODYPUMP 100! 

1. BODYPUMP is huge! BODYPUMP 100 is even bigger!

BODYPUMP heeft de afgelopen 25 jaar(!!) een grote groep fans over de hele wereld verzameld als ‘the original barbell class’. Elke drie maanden komt er een nieuwe release, met nieuwe muziek en moves die zijn samengesteld door het team van Les Mills International. Fitness professionals, creative directors, university onderzoekers, doctors, sport wetenschappers en muziek professionals werken elke dag, achter de schermen, aan de nieuwe release. Allemaal redenen waarom BODYPUMP zo onwijs populair is en op 14 januari 100 kaarsjes uitblaast. En HOE! 

2. De filming was al legendarisch, stel je voor 

Trainers van alle Les Mills agentschappen ter wereld vlogen naar Auckland om bij de thuishaven van Les Mills de filmings bij te wonen en te creëren. De video’s van de filmings bereikten een miljoenenpubliek en de release schijnt minstens zo gaaf als de filming te zijn.

3. Een (her)lancering is feest!

Les Mills clubs en instructeurs kennen de voordelen van lanceringsevenementen als geen ander en weten dat een feestelijke (her)lancering vaak voor veel aandacht zorgt. De 100e release van het grootste programma ter wereld brengt een grote groep mensen op de been en als club is dit dé kans om je connectie met de clubleden te versterken én nieuwe clubleden te enthousiasmeren. Elke lancering is feest, maar deze wordt ENORM door wereldwijde publiciteit en samenwerkingen.

4. Je viert het met de rest van de wereld

Op 14 januari viert de hele (Les Mills) wereld feest: de lancering van BODYPUMP 100. Clubs van over de hele wereld lanceren op dezelfde dag BODYPUMP100. We zijn al begonnen met de voorbereidingen en honderden clubs helpen mee! Vanaf nu ondersteunen we deelnemende clubs met tips voor de lancering én om de periode ervoor te overbruggen met toffe mixen. BODYPUMP 100 i dus hét moment mee te liften op de exposure van deze enorme mijlpaal. Stel je voor dat er wereldwijd duizenden clubs op dezelfde dag, hetzelfde feestje vieren? Dat wordt één groot feest!

5. BODYPUMP is het beste groepsfitness programma (ever)

Althans, dat vinden wij. Maar de cijfers liegen ook niet: tijdens een workout verbrand je gemiddeld (en gemakkelijk) 430 calorieën! Dat komt natuurlijk de door 1000(en één)  herhalingen die je maakt en het feit dat je je hele lichaam intensief traint op de maat van de muziek. Kortom: het leukste en meest effectieve programma ever!

Wil je nog meer weten over de BODYPUMP100 lancering? Kijk dan op www.bodypump100.com en meld je aan voor het seminar op 2 december!

BODYPUMP 100 | WE ARE STRONG

Laatste berichten