5 TIPS OM HET MEESTE UIT HET BEZOEK AAN EEN FITNESSBEURS TE HALEN

De FIBO komt er weer aan en wordt gehouden van 2 tot en met 5 april in Keulen. Ook FunXtion zal op deze beurs weer prominent aanwezig zijn. We zijn te vinden Hall 9, standnummer C24.

Ga jij de FIBO ook bezoeken? Haal dan het maximale uit je beursbezoek. FunXtion geeft je vijf tips!

  1. MAAK EEN PLATTEGROND VAN JE FITNESSVLOER, INCLUSIEF AFMETINGEN en OPSTELLING.

Zelfs als je denkt dat je niets van een beurs nodig hebt en alleen aanwezig bent om te netwerken, kan het zijn dat je iets tegenkomt wat je toch wel interessant vindt. Als je de afmetingen van je club of studio en een plattegrond bij de hand hebt, kunnen specialisten je helpen op het gebied van het design van je club. Ook kunnen ze je advies geven over de juiste afmetingen/kosten van nieuwe producten.

  1. PRAAT MET JE CLUBLEDEN EN KLANTEN.

Ontdek wat ze leuk vinden en wat ze niet leuk vinden aan je club en vraag hen wat ze zouden willen veranderen. Meer vrije gewichten? Meer training in kleine groepen? Meer personal training mogelijkheden? Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden – je bestaande leden kunnen je creativiteit prikkelen. Als je dit weet voordat je naar een beurs gaat, heb je een aantal ideeën om over te praten met de bedrijven die je op de beurs ontmoet.

  1. PRAAT MET JE MEDEWERKERS.

Vraag je medewerkers wat hun werk makkelijker en leuker zou maken en wat ze denken dat het beste resultaat zou opleveren voor je leden en klanten. Personal trainers en groepsfitness instructeurs kunnen uiteraard andere antwoorden geven, maar de antwoorden kunnen verrassend zijn. Het kan zijn dat ze meer training nodig hebben op bepaalde gebieden van de apparatuur om alle trainingsmogelijkheden volledig te benutten, of dat ze meer workout ideeën willen voor small group trainingen.

  1. BEKIJK JE FITNESSAPPARATUUR EN -MATERIALEN NAUWKEURIG.

Als je een club of studio hebt die al jaren bestaat, dan heb je waarschijnlijk ook producten die al jaren gebruikt worden (barbells, kettlebells, dumbbells, medicine balls, enz.). Check voordat je naar een beurs gaat altijd even je producten. Zijn ze niet versleten? Zien ze er nog netjes uit? Door te bepalen wat je moet vervangen (nu of in de nabije toekomst) kun je je op de beurs focussen op bepaalde aanbieders.

  1. BEPAAL JE BUDGET.

Of je nu je hele product range wilt vervangen of gewoon op zoek bent naar nieuwe dumbbells, zorg ervoor dat je van tevoren je budget bepaalt. Dit helpt om je niet te laten meeslepen en uiteindelijk te veel geld uitgeeft.

We zien je graag op de FunXtion stand op FIBO (Hall 9, standnummer C24).

Laatste berichten