ACHIEVE GREATNESS MET LES MILLS

In Groepsfitness

Maak kennis met de wereldwijde Les Mills campagne genaamd ‘Greatness Is’! In deze campagne staat de Les Mills instructeur centraal. Daarnaast kan de campagne ingezet worden als tool om meer naamsbekendheid te generen voor jouw club en je instructeurs. Een uitgesproken kans om op een inspirerende manier nieuwe leden te werven.

“We are dedicated to helping our instructors achieve greatness”

Bovenstaande value proposition is wat we doen en waar we in geloven. Gedurende de ‘Greatness Is’ campagne vertellen Program- en Creative Directors over wat Greatness voor hen betekent. Dat kan gelinkt worden aan hoe een instructeur ooit begonnen is, hoe ze zichzelf hebben ontwikkeld of welk gevoel ze hebben bij het lesgeven. De campagne wordt gelanceerd in mei en zal gedurende het jaar uit twee delen bestaan.

Deel 1
Tot en met september komen de verhalen van de Program- en Creative Directors aan bod waarin ze vertellen wat Greatness voor hen betekent, met als doel lokale instructeurs en National Trainers te stimuleren om hun eigen verhaal online te delen door middel van een video.

Deel 2
Vanaf oktober wordt in het tweede deel een selectie gemaakt uit alle lokale instructeur en National Trainer videos met hun persoonlijke verhaal over Greatness. Drie personen worden uitgenodigd voor een professionele videoshoot waar ze gevolgd worden tijdens het lesgeven en waar ze vertellen wat Greatness voor hen betekent. Deze video’s worden onder andere gedeeld op onze online kanalen.

Lees volgende maand meer over wat de ‘Greatness Is’ campagne kan betekenen voor jouw club.

‘Greatness Is what drives you…What motivates you… What inspires you… It’s your own greatness but its why we think you’re incredible’

#MyGreatness

Meer informatie
Wil je deze campagne onder de aandacht brengen? Dan is het campagnemateriaal beschikbaar op: brandcentral.lesmills.com

Vragen?
Voor vragen stuur gerust een e-mail aan info@lesmills.com of kijk voor meer informatie op lesmills.com/greatness/netherlands

Laatste berichten