skip to Main Content

Administratief Medewerker Les Mills Events

“Laat dat maar aan mij over!” “Yes, dat is al geregeld!” “Okay, ik werk de laatste wijzigingen even bij in het event draaiboek!”

Klinken organiseren, regelen en planmatig werken jou als muziek in de oren? Dan is dit jouw droombaan, want: Je houdt ervan om dingen te regelen, projecten van A tot Z te regelen en samen te werken met een team dat veel passie en werkplezier heeft.

Een eerste indruk van Les Mills

Les Mills is dé maker van de populairste fitness workouts ter wereld en verandert daarmee miljoenen levens, dag in en uit, altijd en overal. Wij creëren motiverende live en digitale fitnessbelevingen voor in de fitnessclub, maar ook daarbuiten. Zo maken we van moeten sporten, willen sporten. Het Les Mills concept bestaat uit inspirerende workouts en world- class marketing- en managementsupport. Hiermee maken wij fitness professionals succesvol. Wij helpen fitness professionals in de branche door hoogwaardige concepten en producten aan te bieden op het gebied van (groep)fitness, indoor cycling, functional training en personal training.

We organiseren meerdere grote evenementen per jaar, waarbij de beleving centraal staat. Onze evenementen voor onze community zijn geweldig! Wij maken fitness fun en weten alles over de fitnessbranche en het managen van een fitnessclub. Sluit jij je aan bij ons team van gepassioneerde, enthousiaste medewerkers en word jij onderdeel van een van de grootste fitness community ter wereld?

Functieomschrijving

Als Administratief Medewerker Les Mills Events ben je verantwoordelijk voor administratieve werkzaamheden rondom onze evenementen. Hierbij gaat het met name om bijscholingsevenementen, door ons Kwartaalworkshops genoemd. Tijdens een Kwartaalworkshop ervaart de instructeur de nieuwste release van zijn of haar Les Mills programma en wordt hij of zij beoordeeld op techniek en presentatie. Zo krijgt de instructeur telkens weer nieuwe kennis en inspiratie om een nog betere leservaring neer te zetten. Jij wil eigenlijk maar één ding: de gaafste evenementen neerzetten voor onze Les Mills community! Dit doe je in samenwerking met de Event Coördinator.

Het organiseren van een evenement geeft je energie en je vindt het belangrijk dat een evenement in de puntjes verzorgd is. Je neemt diverse zaken rondom het evenement op je, zoals het verwerken van inschrijvingen, beantwoorden van vragen van klanten en andere operationele taken die horen bij het organiseren van een evenement. Met jouw kritische ondernemende blik wil jij de evenementen blijven verbeteren.

Kom jij ons team versterken?

Het zou zomaar eens kunnen dat jij ‘the one and only’ bent voor deze job. Goed om te weten. Wij vragen minimaal het volgende aan opleiding en ervaring:

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in- en passie voor organisatie en administratie.
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Ervaring met klantcontact

Wie ben jij?

Enthousiasme, aangevuld met passie, organisatie en administratie vinden wij het belangrijkste. Je bent klantgericht en je kunt je goed inleven in de doelgroep. Je bent iemand die in oplossingen denkt, maar hier ook snel en proactief naar handelt. Samenwerken vind je leuk, maar zelfstandig werken kun je ook goed. Je bent niet te verlegen om ergens hulp bij te vragen. Je bent vlot en energiek, maar ook zeker gestructureerd. Je zet graag ergens je schouders eronder om die ene deadline te halen en haalt energie uit het neerzetten van het beste resultaat.

Collega’s – sfeer – mogelijkheden

Work hard, play hard! Samen met een hecht team van meer dan 40 gepassioneerde medewerkers bouw je aan een innovatief bedrijf met veel kansen en mogelijkheden. We staan bekend om onze gezelligheid en toffe personeelsuitstapjes. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling. Samen met enthousiaste collega’s werk je aan gezamenlijke doelstellingen om de klanten en het bedrijf succesvol te maken.

Wat wij jou te bieden hebben

 • Passend salaris
 • Laptop van de zaak
 • 8% vakantiegeld
 • Een pensioenregeling
 • Gratis fitnessabonnement
 • Reiskostenvergoeding vanaf >10km woonafstand
 • Een uitdagende baan binnen een innovatieve organisatie met diverse ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.
 • Een open, informele sfeer, korte lijntjes en leuke collega’s waarmee je mooie herinneringen kunt maken.
 • Verschillende toffe, unieke events en uitjes per jaar, daar staan we om bekend!
 • Ons motto is: WORK HARD, PLAY HARD!

Dit is je kans! Kom werken voor Les Mills!

Sta jij te springen om als Administratief Medewerker Les Mills Events aan de slag te gaan? Stuur jouw motivatiebrief met CV naar Cindy Fleuren (HR Manager) via vacatures@hddgroup.com en wie weet nodigen we jou uit voor een kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kim Exel (Operations Manager) via +31 (0)416 33 43 15 of met Cindy Fleuren via +31(0)6 23 93 61 52 of stuur een WhatsApp berichtje en binnen 24 uur heb je een reactie op je vraag!

+31 (0)416 33 43 15