skip to Main Content

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER TRAININGEN

Ben jij van nature goed in organiseren en plannen? Weet je welke zaken urgent en belangrijk zijn? Is overzicht creëren en behouden je 2e natuur? Werk je graag in een team, maar kun je ook individueel lekker meters maken? Voilà, solliciteer dan meteen!  

EEN EERSTE INDRUK VAN LES MILLS

Les Mills is dé maker van de populairste fitness workouts ter wereld en verandert daarmee miljoenen levens, dag in en uit, altijd en overal. Wij creëren motiverende live en digitale fitnessbelevingen voor in de fitnessclub, maar ook daarbuiten. Zo maken we van moeten sporten, willen sporten. Het Les Mills concept bestaat uit inspirerende workouts en world-class marketing- en managementsupport. Hiermee maken wij fitness professionals succesvol. Wij helpen fitness professionals in de branche door hoogwaardige concepten en producten aan te bieden op het gebied van (groep)fitness, indoor cycling, functional training en personal training.

We organiseren meerdere grote evenementen per jaar, waarbij de beleving centraal staat. Onze evenementen voor onze community zijn geweldig! Wij maken fitness fun en weten alles over de fitnessbranche en het managen van een fitnessclub. Sluit jij je aan bij ons team van gepassioneerde, enthousiaste medewerkers en word jij onderdeel van een van de grootste fitness community’s ter wereld?

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Administratief Medewerker Trainingen werk je volgens een vaste checklist en zorg je er stap voor stap voor dat we world class trainingen aanbieden aan onze klanten. Denk hierbij onder andere aan het inplannen van een training, het verwerken van inschrijvingen, het klaarmaken en opsturen van de benodigde materialen, de facturatie van de inschrijvingen en de evaluatie achteraf om onze trainingen nóg beter te maken. Elke dag bekijk je welke actiepunten er op de checklist staan, uitgevoerd en afgevinkt moeten worden. Hiervoor werk je volgens vaste procedures waarin je gestructureerd te werk moet gaan. Daarnaast ben je hét aanspreekpunt voor klanten als het gaat om trainingen. Zowel telefonisch, als per e-mail zorg je ervoor dat clubmanagers, -eigenaren en (potentiële) instructeurs een snelle en klantvriendelijke reactie krijgen.

WAT NEEM JE MEE?

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in- en passie voor organisatie en administratie;
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt ervaring met de programma’s van MS Office.

WIE BEN JIJ?

Enthousiasme, aangevuld met passie, organisatie en administratie vinden wij het belangrijkste. Je bent klantgericht en je kunt je goed inleven in de doelgroep. Je bent iemand die in oplossingen denkt, maar hier ook snel en proactief naar handelt. Samenwerken vind je leuk, maar zelfstandig werken kun je ook goed. Je bent niet te verlegen om ergens hulp bij te vragen. Je bent vlot en energiek, maar ook zeker gestructureerd. Je zet graag ergens je schouders eronder om die ene deadline te halen en haalt energie uit het neerzetten van het beste resultaat.

COLLEGA’S – SFEER – MOGELIJKHEDEN

Work hard, play hard! Samen met een hecht team van meer dan 40 gepassioneerde medewerkers bouw je aan een innovatief bedrijf met veel kansen en mogelijkheden. We staan bekend om onze gemoedelijke Brabantse cultuur en toffe personeelsuitstapjes. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling. Samen met enthousiaste collega’s werk je in een open en informele sfeer, met korte lijntjes, aan gezamenlijke doelstellingen om de klanten en het bedrijf succesvol te maken.

WAT WIJ JOU TE BIEDEN HEBBEN

 • Passend salaris;
 • Een arbeidsovereenkomst voor 32 – 40 uur per week, ter vervanging van zwangerschapsverlof met zicht op aantal vaste uren.
 • Een zit-sta bureau op kantoor;
 • Gedeeltelijk thuiswerken;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een pensioenregeling;
 • Gratis fitnessabonnement;
 • Reiskostenvergoeding vanaf >10km woonafstand;
 • Jaarlijkse ski- of zomertrip bij het behalen van onze doelen! :-)
 • In eerste instantie gaat het om een tijdelijke rol voor tenminste 7 maanden, ter vervanging van zwangerschapsverlof met eventueel kans op verlenging. We bekijken t.z.t. de mogelijkheden hiervoor.

DIT IS JE KANS! KOM WERKEN VOOR LES MILLS!

Sta jij te springen om als Administratief Medewerker Trainingen aan de slag te gaan? Stuur jouw motivatiebrief met CV naar Cindy Fleuren (HR Manager) via vacatures@hddgroup.com en wie weet nodigen we jou uit voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen via +31 (0)416 33 43 15 of stuur een Whatsapp berichtje naar Cindy via +31(0)6 23 93 61 52 en ontvang binnen 24 uur een reactie op je vraag.

Let op! Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Zonder motivatie wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.

+31 (0)416 33 43 15