Boksen voor Sara: Stoer en sportief bewegen voor het goede doel!

Op zondag 20 januari 2019 organiseert Boxing Company in samenwerking met Stichting voor Sara een boks event, met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel.

Stichting Voor Sara is eind 2016 opgericht door Emine en Bram, de ouders van Sara Verbrugge. Sara is een vrolijk, pienter meisje uit Dordrecht van drie met de ongeneeslijke spierziekte MDC1A. Kinderen met MDC1A hebben door spierslapte moeite met dingen die vaak zo normaal zijn: kruipen, zitten, lopen en soms zelfs ademen. Door ernstige ademhalingsproblemen, longontsteking, hartproblemen of infecties, worden deze kinderen over het algemeen niet oud.

Onder leiding van de Boxing Company worden er in de Maassilo toffe workouts gegeven onder het genot van de beats van verschillende DJ’s, om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting. En als ambassadeur van Stichting Voor Sara gaat Rico Verhoeven zijn uiterste best doen om er bij aanwezig te kunnen zijn!

Wat houdt zo’n workout in?

Het is een mix van de internationale trainingsprogramma’s Pink Boxing en Cross Boxing. De workout biedt het beste uit twee disciplines; geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met functionele circuittraining. Dit vormt de perfecte balans tussen keihard trainen en veel plezier maken. Daarbij is het uitdagend, (in)spannend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor iedereen. Voor ouders, kids en families is er een speciaal familie slot. Maar of je nu mee wilt doen als individu, groep, team of bedrijf het is allemaal mogelijk.

Vecht jij mee in de strijd tegen spierziekten? Je kunt Voor Sara steunen door een eigen actiepagina aan te maken en je te laten sponsoren door familie of vrienden. Natuurlijk kun je ook rechtstreeks doneren. Samen kunnen we veel geld voor elkaar boksen! Aan diegene met de meeste donaties wordt op de dag zelf een mooie prijs uitgereikt.

Voor Clubs

Boksen Voor Sara biedt je ook de mogelijkheid om maatschappelijk een steentje bij te dragen. Helpt jouw club mee om zoveel mogelijk donaties op te halen?

Je kunt als club meedoen met een businessteam. Een businessteam bestaat uit vier deelnemers. Het is mogelijk om meerdere teams in te schrijven onder dezelfde bedrijfsnaam. Van het inschrijfbedrag gaat direct de helft van de opbrengst direct naar het goede doel. Meer informatie over de deelname voor bedrijven vind je op www.boksenvoorsara.nl.

Ga dus snel naar www.boksenvoorsara.nl en schrijf je in voor één van de workouts.

Laatste berichten