Bouw jouw PT business

Bouw jouw business
Jij hebt, net als veel andere personal trainers, de stap gemaakt naar een eigen studio of bent binnen een studio zelfstandig aan het werk met wellicht de ambitie om voor jezelf te beginnen. Begrijpelijk! Ondernemen en jouw visie op een gezonde levensstijl overbrengen op je klanten geeft veel voldoening. Vergis je niet; er komt veel kijken bij ondernemen. Wij kunnen ons voorstellen dat je als (startende) ondernemer, buiten je collega’s om, graag spart met een professional over zaken die jouw business mogelijk kunnen verbeteren. De volgende vragen hoor ik regelmatig: ‘Hoe word ik nog succesvoller als ondernemer? Hoe verhoog ik mijn omzet per gewerkt uur?’ Of ‘weet jij wat je moet doen om meer klanten aan te trekken zonder een duur marketing bedrijf in te schakelen?’ Wij hebben antwoord op jouw vragen en ik help je graag. Zeg nou zelf; als je op een slimme manier je bedrijf kan laten bloeien en daardoor meer winst maakt, raak je toch de kern van ondernemen?

Kortom; HDD GROUP ondersteunt je niet alleen met de beste materialen maar ook met kennis en kunde. Daarnaast adviseer ik je graag over de mogelijkheid het rendement van jouw business te verhogen door het toepassen van wetenschappelijk onderzochte en kwalitatief hoge groepslessen.
Met name voor de boutique clubs zijn programma’s van Les Mills als GRIT en CXWORX uitermate geschikt en een bewezen klantenbinder. Deze kortere, millennial proof programma’s, lenen zich bij uitstek voor kleinere groepen en als trainer kun je de volledige focus behouden op de kwaliteit van de training.

Ik houd je graag op de hoogte van alle ins-en-outs van onze branche. Wil je deze updates (blijven) ontvangen? Laat je gegevens dan achter via onderstaande knop.

Groet,
Arjan Peeks

  • Arjan Peeks
    Arjan PeeksAccountmanager

    PT Studio’s NL

Mijn naam is Arjan Peeks en sinds 1 mei ben ik binnen de HDD GROUP verantwoordelijk voor het contact met PT studio’s en boutique clubs in Nederland. Door mijn ervaring binnen de fitness industrie en het ondernemerschap ken ik de klappen van de zweep en voel ik goed aan waar jij als ondernemers dagelijks mee te maken hebt. Ik luister graag naar jouw verhaal en sta klaar om je te helpen met het optimaliseren van jouw business.

Laatste berichten