BODY BIKE
We dagen je uit. Om mee te doen. Om te bewegen. Om onze wereld binnen te duiken. Waarom? Omdat je met de indoor cycles van BODY BIKE naar plekken kunt reizen die je nog nooit hebt gezien. Mentaal en fysiek gaat er een nieuwe wereld voor je open.
Escape
Het verlangen om te innoveren en inspireren in alles wat Escape fitness doet is al aanwezig sinds de oprichting in 1998. De vier simpele oplossingen voor functionele training die ze aanbieding bestaan uit innovatief en kleurrijk functioneel training materiaal, prachtige vloeren, design en training.
FunXtion
Anno 2017 is het onmogelijk om een modern fitnesscentrum zonder functionele zone voor te stellen. De korte, effectieve functionele training sessies, met een hoog fun gehalte, zijn immens populair geworden. Echter, in de praktijk blijkt het lastig te zorgen voor goede resultaten en optimaal gebruik van de functionele zone.
Les Mills
Les Mills International uit Nieuw-Zeeland is de wereldwijde marktleider op het gebied van gechoreografeerde fitnesslessen op muziek, die via sportscholen worden aangeboden. Het eerste Les Mills programma was BODYSTEP en BODYPUMP was het eerste programma dat internationaal werd aangeboden. Op dit moment zijn er 14 programma’s, waarvan 10 voor groepsfitness, 3 voor High Intensity Interval Training (HIIT) en 1 voor kids fitness.
Studion
Studion is ruim 20 jaar marktleider op het gebied van fitnessproducten voor de professionele fitnessbranche in Europa. Nieuwe behoeften en ontwikkelingen in de fitnessbranche worden op de voet gevolgd. Studion streeft continu naar een innovatief, compleet en up-to-date productassortiment.