Body Bike
We dagen je uit. Om mee te doen. Om te bewegen. Om onze wereld binnen te duiken. Waarom? Omdat je met de indoor cycles van BODY BIKE naar plekken kunt reizen die je nog nooit hebt gezien. Mentaal en fysiek gaat er een nieuwe wereld voor je open.
LAPT
LAPT is een kennis- en opleidingsinstituut voor Personal Trainers en clubs en is in 2009 opgericht door een groot team van deskundigen met verschillende specialismen.
Les Mills
Les Mills International uit Nieuw-Zeeland is de wereldwijde marktleider op het gebied van gechoreografeerde fitnesslessen op muziek, die via sportscholen worden aangeboden. Het eerste Les Mills programma was BODYSTEP en BODYPUMP was het eerste programma dat internationaal werd aangeboden. Op dit moment zijn er 14 programma’s, waarvan 10 voor groepsfitness, 3 voor High Intensity Interval Training (HIIT) en 1 voor kids fitness.
Myline
Verander actief je levensstijl. Leer via myline gezond te eten, effectief te trainen en positief te denken. Al meer dan 1.000.000 succesvolle myline deelnemers zijn in Duitsland, Zwitserland en sinds kort ook in Nederland en België met dit concept gemiddeld 6,5 kg afgevallen.
Planet Fitness
Planet Fitness International (PFI) is een wereldwijde leverancier van trainingsconcepten en -materialen. Het voornaamste doel van PFI is het aanbieden van totaalconcepten aan sportscholen en professionals in de fitnessbranche.
Studion
Studion is ruim 20 jaar marktleider op het gebied van fitnessproducten voor de professionele fitnessbranche in Europa. Nieuwe behoeften en ontwikkelingen in de fitnessbranche worden op de voet gevolgd. Studion streeft continu naar een innovatief, compleet en up-to-date productassortiment.
TriggerPoint
TriggerPoint Performance Therapy is de marktleider op het gebied van trainingen en hulpmiddelen voor Performance Therapy.
TRX
TRX heeft een compleet arsenaal aan fantastische trainingsinstrumenten gecreëerd die je helpen je core te versterken, spieren op te bouwen en calorieën te verbranden. Bij TRX gaat het om beweging, niet alleen om spieren!