Lucien Hoek van CLUB-LIFE Hengelo: “Ik sta nog altijd 100% achter de keuze die ik heb gemaakt.”

CLUB-LIFE is een High End focus club in Hengelo. Het bedrijf is 6 jaar geleden overgenomen door Lucien Hoek. Persoonlijke aandacht, begeleiding, sfeer en ambiance staan hoog in het vaandel. De club heeft een breed assortiment waaronder drie groepslesruimtes, vrije fitness, een squash ruimte en diverse wellness faciliteiten. Daarnaast is CLUB-LIFE sinds maart 2018 gestart met FunXtion.

Lucien Hoek, eigenaar en clubmanager van CLUB-LIFE Hengelo, vertelt: “Het succes van FunXtion valt of staat met de kennis en het enthousiasme van de medewerkers, we merken in onze club écht het verschil.”

Unique Selling Point

“De reden dat we voor FunXtion hebben gekozen is omdat, naar mijn mening, fitness op zichzelf voor sommige leden vrij saai kan zijn. FunXtion zorgt voor meer variatie, het motiveert de leden en het zorgt voor een goede balans in de bezetting van de fitnessruimte. Ook merken we dat FunXtion bij al onze doelgroepen geliefd is, ’s ochtends zijn vooral de oudere leden actief en ’s avonds de jongeren.”

“In onze club wordt er dagelijks gebruik gemaakt van de group trainingen, ook de small group trainingen zijn populair. We merken dat FunXtion een echte toevoeging is binnen de club, en krijgen veel positieve reacties van zowel leden als volgers op Social Media. We proberen onze club daarom ook zo laagdrempelig mogelijk te houden, zodat zoveel mogelijk mensen FunXtion uit kunnen proberen.”

Meer mogelijkheden
“We hebben voor de introductie van FunXtion met 20 man deelgenomen aan de introductietraining, een ontzettend inspirerende middag die voor veel positieve energie heeft gezorgd. Met name door het enthousiasme en de betrokkenheid van onze mensen zien we een stijging van 50% van het totaal aantal deelnemers aan de FunXtion groepslessen. Daarnaast zitten onze groepslessen momenteel voor 90% vol, en dat tijdens de vakantieperiode!”

“We proberen de mogelijkheden van FunXtion optimaal te benutten in onze club, en we zijn al aardig onderweg. Zo maken we volop gebruik van de group trainingen en de Workout of the Week op FunXtion.nl. Ook kunnen we via de ‘Reserved Area’ gebruikmaken van marketing materialen voor het maken van promoties. We merken nu dat leden echt uitkijken naar de nieuwe releases, zowel fysiek als mentaal.”

“Ik sta nog altijd 100% achter de keuze die ik heb gemaakt.”

Laatste berichten