skip to Main Content

Club Performance Medewerker

Heb jij ervaring als clubmanager of coördinator in de fitness- of sportbranche? Ben je op zoek naar vaste werkdagen en -tijden en wil jij jouw ervaring inzetten om professionals in de fitnessbranche succesvol te maken? Dan maken we graag kennis met jou!

Een eerste indruk van Les Mills

Les Mills is dé maker van de populairste fitnessworkouts ter wereld en verandert daarmee miljoenen levens, dag in en uit, altijd en overal. Wij creëren real-life motiverende fitnessbelevingen voor in een fitnessclub, maar ook
daarbuiten (digitaal). Zo maken we van moeten sporten, willen sporten. Elke beleving bestaat uit een inspirerende workout en world-class marketing- en managementsupport. Wij weten als de beste hoe je fitness professionals
succesvol kunt maken! Les Mills, FunXtion, Pink Boxing en Cross Boxing zijn onderdeel van HDD GROUP. Leer ons bedrijf nog beter kennen op onze website.

Functieomschrijving

Als Club Performance Medewerker speel jij een cruciale rol bij het succesvol maken én houden van onze klanten, met name fitnessclubs en -studio’s. Jij speelt dé sleutelrol in de communicatie tussen onze klanten, sales, marketing en operations.

Jij wil eigenlijk maar één ding: de klant tevreden maken én houden. Jij en wij zijn pas blij als de klant blij is. Samen met het Club Performance en Accountmanagers team ondersteun jij klanten in de breedste zin van het woord, zoals het introduceren van nieuwe concepten (Les Mills, FunXtion, Pink Boxing en Cross Boxing), maar ook het succesvol houden daarvan. Niets is jou daarin te veel. Het is hierin ook belangrijk dat je een goede relatie met onzen klanten opbouwt en onderhoudt.

Alle contactmomenten die je hebt met de klant leg je vast in ons CRM systeem (Microsoft Dynamics) en tevens houd je bij wanneer je met de klant contact op moet nemen of bijvoorbeeld een welkomstmail moet sturen.

Zo ziet jouw werkweek er ongeveer uit:

 • Begeleiden van onze klanten bij een succesvolle lancering van onze concepten.
 • Contact onderhouden met onze klanten om hen te supporten bij het managen van hun club in de breedste zin van het woord.
 • Het bijhouden en vastleggen van deze contactmomenten in ons CRM systeem.
 • Analyseren hoe wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.
 • Versturen van welkomstmail naar nieuwe clubs.
 • Beantwoorden van vragen van klanten per e-mail en/of telefoon.

Kom jij ons team versterken?

Het zou zomaar eens kunnen dat jij ‘the one and only’ bent voor deze job. Goed om te weten. Wij vragen minimaal het volgende aan opleiding en ervaring:

 • Je beschikt over voldoende kennis over de fitnessbranche
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met klantencontact, netwerken ligt jou goed
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal (Engels is een pré)
 • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré

Wie ben jij?

Enthousiasme, aangevuld met passie voor fitness vinden wij het belangrijkste. Je bent klantgericht; kunt goed luisteren en inleven. Je bent iemand die in oplossingen denkt, maar hier ook snel en proactief naar handelt. Je
voelt je verantwoordelijk voor het resultaat, waarbij het succes van de klant je topprioriteit heeft. Samenwerken vind je leuk. Zelfstandig werken kun je ook goed. Je bent niet te verlegen om ergens hulp bij te vragen. Je werkt
gestructureerd en vindt het prettig om je contactmomenten in een systeem vast te leggen zodat je altijd alle informatie van de klant bij de hand hebt.

Wie zijn wij?

Zoals je weet is bewegen goed voor je. Beweging kan de kwaliteit van leven enorm beïnvloeden. Wat ons betreft, zou iedereen aan fitness moeten doen. HDD GROUP is marktleider en exclusieve distributeur in de Benelux van zeer succesvolle en bekende fitnessmerken, zoals: Les Mills (bekend van onder andere BODYPUMP, BODYBALANCE en BODYCOMBAT), Funxtion, Pink Boxing & Cross Boxing en Studion.

De missie van HDD Group is Making Fitnessprofessionals Successful! Wij helpen fitness professionals in de branche door hoogwaardige concepten en producten aan te bieden op het gebied van (groeps)fitness, indoor cycling, functional training en personal training.

We organiseren meerdere grote evenementen per jaar, waarbij de beleving centraal staat. Onze evenementen voor onze community zijn geweldig! Wij maken fitness fun en weten alles over de fitnessbranche en het managen van een fitnessclub. Sluit jij je aan bij ons team van gepassioneerde, enthousiaste medewerkers en word jij onderdeel van een van de grootste fitness communities ter wereld?

Bekijk hier de LES MILLS MEGA QUARTERLY – AFTERMOVIE 2022

De collega’s, de sfeer en de mogelijkheden

Work hard, play hard! Samen met een hecht team van meer dan 40 gepassioneerde medewerkers bouw je aan een innovatief bedrijf met veel kansen en mogelijkheden. We staan bekend om onze gezelligheid en toffe
personeelsuitstapjes. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling. Samen met enthousiaste collega’s werk je aan gezamenlijke doelstellingen om de klanten en het bedrijf succesvol te maken.

Wat we je te bieden hebben

 • Passend salaris
 • Laptop van de zaak
 • Mobiele telefoon
 • 8% vakantiegeld
 • Een pensioenregeling
 • Gratis fitnessabonnement
 • Reiskostenvergoeding vanaf >10km woonafstand
 • Een uitdagende baan binnen een innovatieve organisatie met diverse ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.
 • Een open, informele sfeer, korte lijntjes en leuke collega’s waarmee je mooie herinneringen kunt maken.
 • Verschillende toffe, unieke events en uitjes per jaar, daar staan we om bekend!
  Ons motto is: WORK HARD, PLAY HARD!

Is dit de baan waarvan je droomt?

Sta jij te springen om als onze Club Performance Medewerker aan de slag te gaan? Stuur jouw motivatiebrief met CV naar Cindy Fleuren (HR Manager) via vacatures@hddgroup.com. Wij nodigen de meest overtuigende sollicitanten uit voor een kennismakingsgesprek. Je krijgt sowieso altijd bericht. Ook als we je niet uitnodigen. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Heidi van Krieken (Executive Assistant COO) via +31 (0)416 33 43 15.

+31 (0)416 33 43 15