skip to Main Content

Commercieel Medewerker Binnendienst (Open Sollicitatie)

Op zoek naar een nieuwe baan? Of heb je net je diploma behaald en wil je jouw carrière goed aftrappen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent dat ons team te komt versterken! Als sport en fitness jouw passie zijn en het jou leuk lijkt om salesgericht te werken, is dit je kans!

Een eerste indruk van Studion

Studion is dé specialist in trainingsmaterialen op het gebied van group fitness, indoor cycling, functional (kracht)training en personal training. We leveren niet alleen de trainingsmaterialen zelf, maar kijken naar de totale trainingsbeleving van een ruimte of zone. Van vloeren, tot de aankleding van wanden en zelfs digitale trainingscontent. We maken voor iedere klant een plan op maat, gericht op het behalen van de ondernemersdoelstellingen. Hierbij bieden we een compleet en altijd up-to-date productassortiment aan van hoge kwaliteit en topmerken. Studion is net als Les Mills, Funxtion, Pink Boxing en Cross Boxing onderdeel van HDD GROUP.

Functieomschrijving

Samen met een klein team zorg jij ervoor dat alle processen op de afdeling goed verlopen. Van een offerte aanvraag tot aftersales. Jij bent de eerste contactpersoon voor alle klanten van Studion, de steun en toeverlaat voor de salesmedewerkers op de buitendienst en realiseert daarnaast je eigen sales. Je bent dus bij alle offertes en grote projecten betrokken. Hiervoor houd je een goed overzicht van alle commerciële processen up-to-date bij en ga je proactief aan de slag om ervoor te zorgen dat alle gemaakte afspraken netjes worden nagekomen. Als eerste contactpersoon van onze klanten, beantwoord je dagelijks vragen via e-mail of telefoon. Je laat geen enkele vraag onbeantwoord. Om jouw functie afwisselend te houden beheer je verschillende online verkoopkanalen, zoals de eigen webshop of bol.com en andere online (re-)sellers. Jouw uitdaging vind je in telkens weer het behalen van jouw targets en initieert daarom pro-actief succesvolle salesacties.

Kom jij ons team versterken?

Hebben wij je al enthousiast gemaakt? Zou je voor ons bedrijf willen werken? We hebben een wensenlijstje opgesteld voor wat wij minimaal aan kennis en ervaring vragen in een salesfunctie.

 • Je hebt affiniteit met fitness en/of sport
 • Je hebt een MBO niveau 4 diploma
 • Je bent commercieel gedreven, energiek en sociaal
 • Je werk graag proactief en zelfstandig
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar

Wie ben jij?

Je staat aan het begin ban je carrière en wil graag leren. Je bent een teamspeler, maar kunt ook erg goed zelfstandig werken. Als sterkte bezit jij het vermogen om naar het grotere plaatje te kijken, door alle belangen van het bedrijf en de wensen van de klant zo goed mogelijk tegen elkaar af te wegen. Je bent betrokken, klantgericht en weet altijd de doelen waar we naartoe werken. Je bent competitief en wordt gemotiveerd door het najagen en behalen van targets. Hiervoor vind jij het prima om flexibel te zijn en de kar te trekken. ‘Afwachten’ doe je niet aan. Jij pakt het meteen aan!

De collega’s, de sfeer en de mogelijkheden

Work hard, play hard! Samen met een hecht team van meer dan 40 gepassioneerde medewerkers bouw je aan een innovatief bedrijf met veel kansen en mogelijkheden. We staan bekend om onze (Brabantse) gezelligheid en toffe personeelsuitstapjes. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling. Leren en doorgroeien vinden we belangrijk. In onze omgang naar elkaar zijn we open, informeel, houden we van korte lijntjes en maken we graag mooie herinneringen.

Wat we je te bieden hebben

 • Passend salaris
 • Team bonus
 • Laptop van de zaak
 • 8% vakantiegeld
 • Een pensioenregeling
 • Gratis fitnessabonnement
 • Reiskostenvergoeding
 • Een zit-sta bureau op kantoor
 • Gedeeltelijk thuiswerken
 • Een warm bad: geweldige collega’s!

Wil je bij ons komen werken?

Heb je altijd al voor HDD GROUP willen werken? Of ben je ervan overtuigd dat je iets kunt toevoegen aan onze organisatie? Stuur jouw open sollicitatie middels een motivatiebrief en CV naar Cindy Fleuren (HR Manager) via vacatures@hddgroup.com. Je ontvangt altijd bericht. Geschikte kandidaten nodigen wij uit voor een kennismakingsgesprek op kantoor.

+31 (0)416 33 43 15