9 November 2019

NH Koningshof, Veldhoven

Fitness is de grootste sport in Europa. Dat willen we natuurlijk graag zo houden. Er zijn volop mogelijkheden om dit verder te laten groeien. Maar, hoe krijgen we dit als sector voor elkaar?

Om meer nieuwe leden naar je club toe te trekken, en bestaande leden langer vast te houden, moeten we de focus leggen op de perceptie die je (nieuwe) leden hebben bij álle interacties die ze met jouw club of studio hebben. Omdat de markt snel verandert, moeten we de triggers voor een long-term membership opnieuw onderzoeken en integreren. Zo geven we een nieuwe dimensie aan een nu nog traditionele ‘fitnessclub’ journey.

In samenwerking met NL Actief en BlackBoxPublishers organiseert HDD GROUP op zaterdag 9 november, speciaal voor ondernemers en managers in de fitness sector, het congres: Customer Journey: The future of fitness! We nodigen experts van binnen en buiten de sector uit om hun insights en ervaringen op het gebied van customer engagement en experience te delen, waarmee jij je strategie voor de toekomst kunt finetunen!

Het congres is inclusief netwerkborrel en diner, waar we de dag mee afsluiten. Voor de liefhebbers is er natuurlijk ook de gelegenheid om aan te sluiten bij het legendarische feest van ‘Les Mills Mega Quarterly’.

Moet jij hier ook echt bij zijn? Schrijf je dan snel in!

PRESENTERS

sport books
nl-actief-logo-222x90
 • Guido Thys
  Guido ThysPresenter

  Guido heeft als senior consultant, met een internationale werkradius, tientallen bedrijven en organisaties op het goede spoor richting de klant gezet. Hij schreef honderden artikelen, columns en 18 boeken, waaronder het boek ‘Opzouten!’ waarin 8 disruptieve innovaties worden belicht die ondernemers helpen om beter vanuit het perspectief van de klant te denken. Met zijn oneliners, humor en impact zul je nooit meer op dezelfde manier naar je eigen organisatie kijken!

  • Emma Barry
   Emma BarryPresenter

   Emma is een van de ‘founding members’ van Les Mills International. Ze reisde in de jaren 90 de wereld rond om wereldwijd Les Mills te introduceren. In de jaren daarna heeft ze diverse senior functies op het gebied van fitnessprogrammering, productontwikkeling en human resources bekleed, waaronder voor het luxe lifestyle-merk Equinox Fitness. Tegenwoordig is Emma een fanatiek schrijver, spreker en consultant in de internationale fitness sector.

   • Carl Rohde
    Carl RohdePresenter

    Als Professor in Trendwatching & Innovatie deed Carl jarenlang cultureel-sociologisch wetenschappelijk onderzoek naar verschillende generaties, waaronder de computergame-generatie, jongvolwassenen, dertigers en babyboomers. Hij keek naar verlangens, ambities, zorgen en interesses. Als geen ander weet hij de mentaliteitstrends te vertalen naar het kader van verschillende organisatie, waaronder onze dynamische fitnessbranche.

    • Ronald Wouters MSc
     Ronald Wouters MScPresenter

     Ronald is 26 jaar werkzaam in de fitnessbranche. Sinds 2003 is hij actief als Algemeen Directeur van NL Actief. Onder zijn leiding groeide NL Actief uit tot de grootste sportorganisatie van Nederland, met bijna 1.000 aangesloten locaties waar 2,5 miljoen fitnessconsumenten sporten. In 2013 behaalde hij zijn Master Sport- en beweeginnovatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Hij is auteur van diverse fitnessboeken.

     • Jan Middelkamp
      Jan MiddelkampPresenter

      Jan is Development Director bij HDD GROUP en CEO van BlackBoxPublishers. Hij was verantwoordelijk voor de introductie van Les Mills in Nederland en België en is voormalig bestuurslid van EuropeActive. Jan publiceerde meer dan 10 boeken over de fitnessbranche, zoals het ‘Fitness Markt & Trend Rapport’. In 2017 behaalde hij met zijn onderzoek naar motivatie en gedragsverandering het doctoraat (Ph.D.) aan de Radboud Universiteit.

      • Richard van Hooijdonk
       Richard van HooijdonkPresenter

       Als trendwatcher en futurist is Richard een topspreker en geeft inspirerende lezingen over de impact van nieuwe technologieën op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. Met een team van 30 specialisten onderzoekt hij dagelijks trends op het gebied van robots, zelfrijdende vervoer, Internet of Things, biotech, nanotech, neurotech, blockchain, 3D en 4D printing en natuurlijk ook augmented en virtual reality. Zijn boek ‘De wereld van morgen’ is inmiddels een bestseller!