De HDD GROUP bestaat 25 jaar: vier het samen met ons op FIBO!

Dit jaar is de HDD GROUP maar liefst 25 jaar actief in de fitnessbranche. Met trots staan we dit jaar tijdens verschillende events stil bij deze mooie mijlpaal, waaronder de FIBO in Keulen. We vieren dit jubileum graag met alle ondernemers en fitness professionals die we bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren. Daarom nodigen we je van harte uit om ons te bezoeken tijdens FIBO 2017!

Van 6 tot en met 9 april 2017 is de HDD GROUP op verschillende internationale stands aanwezig op FIBO: de internationaal toonaangevende beurs voor fitness, wellness en gezondheid. Net als vorig jaar vindt de beurs plaats in Keulen bij het indrukwekkende beursgebouw ‘Exhibition Centre Cologne’

Missie HDD GROUP
De HDD GROUP maakt fitness professionals succesvol door het bieden van totaaloplossingen voor groepsfitness, indoor cycling, functional training, personal training en clubmanagement. Onze missie is wat we beloven, wat we doen én wie we zijn.

FIBO 2017

De HDD GROUP bestaat uit diverse business units. Tijdens FIBO 2017 vind je ons team daarom terug op de stands van:

Nog meer succes voor jouw fitness business: dat willen we samen met je bereiken. We zien je graag op de verschillende stands van de HDD GROUP. Om ideeën te delen, nieuwe inspiratie op te doen en je te informeren over de nieuwste innovaties binnen onze prachtige branche.

Uitnodiging booth party

Op donderdag 6 april vindt vanaf 18.00 uur een internationale booth party plaats op de stand van Les Mills International. Hef samen met ons het glas op het 25-jarig bestaan van de HDD GROUP én het 20-jarig bestaan van Les Mills in de Benelux. Meer info over de HDD GROUP op FIBO en de booth party volgt binnenkort. De Nieuw-Zeelandse wijn zetten we voor je klaar!

HDD GROUP: MAKING FITNESS PROFESSIONAL SUCCESSFUL!

Laatste berichten