Dit is wat je van HDD GROUP kunt verwachten tijdens FIBO 2019!

In Evenementen

NIEUWE INNOVATIES
We gaan graag met de tijd mee. Sterker nog, we lopen graag voor op trends! Tijdens FIBO 2019 lanceren we de nieuwste innovaties op het gebied van (digitale) technologie en duurzaamheid. Niet alleen voor in de club, maar ook daar buiten!

FunXtion lanceert onder andere de nieuwste MultiScreen oplossing, waarmee je een immersive functional training experience kunt creëren en een unieke boutique experience kunt wegzetten in je club! BODY BIKE lanceert als reactie op de wereldwijde crisis van plasticvervuiling in de oceanen met een wereldprimeur: een indoor cycling bike die is gemaakt van gerecycled plastic van commerciële visnetten. Les Mills biedt daarnaast een innovatieve oplossing voor het aanbieden van world-class virtuele groepslessen, zonder dat je een dure mediaplayer hoeft aan te schaffen!

WINNING (MORE) MEMBERS
Om (nieuwe) clubleden continu voor je te winnen, is het belangrijk om je trainingsaanbod continu te optimaliseren aan de hand van de klantbehoeften uit de markt. Les Mills heeft onlangs het grootste consumentenonderzoek ter wereld afgerond onder Generation Active. Dit zijn de Millennials (1981-1996) en Generatie Z (1997-2010). Hier zijn een aantal interessante inzichten uit gekomen, die tijdens FIBO 2019 worden gepresenteerd. Zo kun je Generation Active nog beter bereiken en behouden!

Ook online coaching wordt steeds belangrijker om je relatie met clubleden te onderhouden. Niet alleen in de gym, maar ook ‘at home’ en ‘on the go’. FunXtion lanceert dit jaar nieuwe mogelijkheden waarmee jij een boost kunt geven aan je retentie. Daarnaast vertegenwoordigen wij ook Escape Fitness, GUN-eX en Training Wall tijdens FIBO. Ontdek tijdens FIBO hoe jij met deze unieke concepten en producten jezelf als club kunt onderscheiden!

HDD GROUP heet je van harte welkom in een van onze stands. Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates met betrekking tot FIBO? Bezoek dan regelmatig onze website en volg ons op Facebook en LinkedIn. Kijk voor meer informatie over FIBO op www.fibo.de.

Heb je een vraag? Of, kom je niet naar FIBO en wil je toch bijpraten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: +31(0)416 33 43 15 of stuur een e-mail naar info@hddgroup.com.

Voorgestelde insights