Dr. Jan Middelkamp promoveert als eerste Nederlander op thema in fitnessbranche

Met veel trots feliciteert de HDD GROUP dr. Jan Middelkamp met het promoveren aan de Radboud University Nijmegen! Jan is de allereerste Doctor in Nederland die is gepromoveerd op een thema in de fitnessbranche, namelijk het thema: gedragsverandering in fitnessclubs.

Hoogste academische graad
De titel ‘Doctor’ is de hoogste academische graad die iemand kan verwerven aan een universiteit. Het behalen van deze graad wordt aangeduid als een wetenschappelijke promotie en vindt plaats op basis van wetenschappelijke kwalificaties, waarvan het publiceren van een proefschrift het belangrijkst is.

Wetenschappelijk onderbouwde data
De prestatie van Jan is prachtig, want hierdoor wordt de fitness sector op de wetenschappelijke kaart gezet in Nederland! Met zijn onderzoek rijkt Jan onze mooie branche wetenschappelijk onderbouwde data aan waarmee elke fitness professional klanten nog beter kan begeleiden.

Wil je meer weten over het onderzoek dat Jan heeft uitgevoerd, waarin alles staat over trainingsgedrag in fitnessclubs? Bestel dan zijn boek “The transtheoretical model of behaviour change and exercise behaviour in fitness clubs” via BlackBoxFitness.com.

Jan, wij zijn ongelooflijk trots op jouw prestatie!

Namens het volledige team van de HDD GROUP

Laatste berichten