Eigenaresse Sibel Yildir: “FunXtion heeft de toekomst!” – Kensho Premium Fitness

Sibel Yildir is de bedenker en oprichter van Kensho Premium Fitness. Naast directiewerkzaamheden geeft deze duizendpoot ook zelf sportlessen en is ze life coach. In januari 2015 werd Kensho geopend en direct vanaf het begin startte de club met FunXtion. 

Sibel: “Mijn eerste gym heb ik verkocht omdat ik verder wilde studeren. Na mijn life coaching en voedingsdeskundige opleiding begon ik een life coach en consultancy bedrijf. Daarnaast gaf ik ook nog veel verschillende sportlessen en deed ik onderzoek naar wat er nou zo leuk is aan het sporten in een fitnessclub. Ik kwam erachter dat sporten in een fitnessclub eigenlijk helemaal niet zo leuk is! Ik heb 3 jaar lang in veel verschillende fitnessclubs lesgegeven en ben van heel veel clubs ook lid geweest voor mijn onderzoek. Ik kwam erachter waarom er zoveel slapende leden waren en waarom mensen na het sluiten van een jaarabonnement vaak maar 3 keer de club bezochten. Ik was ervan overtuigd dat het beter kon en vanuit die behoefte ben ik gestart met Kensho.”

Ongeveer een jaar voor de oprichting van Kensho kwam ze in aanraking met Mendel Witzenhausen, -mede-oprichter van FunXtion.

Sibel: “Toen ik zijn verhaal hoorde wist ik dat Funxtion bij mij de hoofdrol zou krijgen. Kensho is een gym met bijna alles onder één dak. Je kunt bij ons yoga doen, maar ook indoor cycling en pilates, maar de hoofdrol is voor FunXtion. We onderscheiden ons van andere gyms doordat we leden het gevoel van een kleine boutique club geven, met een divers aanbod aan lessen, een inrichting die een huiskamer gevoel geeft en we bieden veel op het gebied van voeding, training en coaching.”

“Vanaf de oprichting in 2015 zijn we direct met FunXtion gestart. FunXtion heeft de toekomst. Het concept van Kensho en van FunXtion hebben veel raakvlakken, waaronder: lol hebben tijdens het sporten, je thuisvoelen, kwalitatief hoogwaardige lessen en docenten, blijven leren en opleiden, spel elementen, direct toepasbaar en voelbaar in het dagelijkse leven, vooruitstrevend en vernieuwend!”  

“De programma’s die we aanbieden van FunXtion zijn Move It, Abs Core en Shape the Booty. We hebben in onze gym leden van 13 jaar tot 70-80 jaar die meedoen!” 

“De voordelen van FunXtion zijn enorm! Het is sowieso handig dat het personeel op maat trainingen krijgt en dat de lessen elke maand worden vernieuwd. FunXtion is erg vooruitstrevend en daar ga je als partner in mee, dat is heel fijn.” 

“Toen we begonnen met FunXtion hebben we veel promotie gemaakt op social media. We hebben elke klant die lid werd van Kensho de FunXtion zone als het ware ‘ingeduwd’ en dat heeft gewerkt. Mensen zijn in het begin vaak bang om iets nieuws te proberen. Actief coachen en mensen wegwijs maken helpt!”  

“Wij zijn heel blij met Funxtion. FunXtion heeft bij ons de hoofdrol gekregen, omdat ik ervan overtuigd ben dat Funxtion de toekomst is!” 

 

Laatste berichten