FunXtion bij Daily-Fit

“Het is onze missie om onderscheid te maken in de gemeente waarin we opereren.”


Daily-Fit is een groeiende standalone club in Wijk bij Duurstede. De club is nu ruim 6 jaar actief. Waar de focus in het begin lag op de beste prijs, streven zij er nu vooral naar om de beste kwaliteit te garanderen in Wijk bij Duurstede. “We merken dat er steeds meer behoefte is aan kwaliteit. Digitalisering is daar een onderdeel van.”

Waarom de keuze voor FunXtion?
Clubmanager Midge van Dijk: “We proberen elk jaar twee nieuwe innovaties door te voeren in de club, FunXtion is daar 1 van. We hebben FunXtion sinds december 2017 in de club en gebruiken het actief sinds januari 2018. We hebben voor dit product gekozen omdat we graag willen blijven innoveren en mee willen in de digitale transformatie, het is gewoon een leuk concept!”


Wat heb je gedaan om FunXtion zo succesvol mogelijk te maken in je club?
“Het is onze missie om onderscheid te maken in de gemeente waarin we opereren. Ik ben ervan overtuigd dat we met FunXtion hier een grote bijdrage aan kunnen leveren. We proberen niet alleen nieuwe doelgroepen te benaderen, maar ook de diverse aanwezige doelgroepen te bedienen. Zo maken we met de functie ‘’My FunXtion’’ elke 2 à 3 weken zelf nieuwe workouts (afgestemd op de doelgroep) en uploaden deze in de FES. Voorbeelden hiervan zijn programma’s ter ondersteuning voor ouderen, een 7 minute workout voor buikspieren en een special kids clubje voor kinderen met een beperking.”

“We merken dat het visuele aspect erg belangrijk is, zo kunnen de leden af en toe spieken hoe de oefening moet worden uitgevoerd. Het station vervangt de trainer niet, maar voorziet de trainer van een goede ondersteuning. Hierdoor kan er meer aandacht worden besteed aan coaching en persoonlijke begeleiding .”

Laatste berichten