FunXtion bij Lomar Sportvilla

Iedere dag om 19.00 uur staat Move It! op het lesrooster

Lomar Sportvilla is opgericht in november 1982 door Louis en Marga Hendriks in de voormalige herenvilla “Hulsstedde” in Dieren. In september 2017 heeft Lomar Sportvilla een compleet nieuw centrum gebouwd op “het Nieuwland” in Dieren. De naam Lomar is een samenvoeging van hun beide namen. In de afgelopen 15 jaar zijn een voor een hun drie zoons, Joey, Jack en Dexter in het bedrijf gaan werken. Een familiebedrijf in hart en nieren dus! 

We spraken met Joey Hendriks over de club én over FunXtion.

Hoe onderscheiden jullie je als club?
“Wij onderscheiden ons door een professionele en persoonlijke aanpak in een sfeervolle ambiance. Ook zijn wij toonaangevend in groepslessen, zowel indoor als outdoor. Wij bieden een ruim aanbod van verschillende sportactiviteiten aan voor zowel jong als oud; ons jongste lid is 4 jaar en oudste is 87 jaar.”

Waarom hebben jullie voor het FunXtion concept gekozen?
“Wij wilden de beleving van fitness aantrekkelijker maken en daarom kozen we voor FunXtion. Vaak vinden leden alleen fitness saai en groepslessen een te grote stap. Door FunXtion toe te voegen aan ons activiteitenprogramma is er een brug tussen fitness en groepslessen.”

“De doelgroepen die gebruik maken van FunXtion zijn heel divers, van jong tot oud. Ook personal training sessies vinden vaak plaats in de FunXtion zone. Iedere avond om 19.00 uur staat Move It! op het lesrooster. Wij verzinnen zelf elke week originele challenges waar iedereen aan kan deelnemen.” 

Hoe hebben jullie FunXtion gepromoot?
“Vooral online, via onze website en social media en natuurlijk met het promotiemateriaal van FunXtion zelf. De FunXtion zone bevindt zich in onze club centraal in de fitnessruimte, waardoor het erg opvalt en leden snel enthousiast worden!”

Laatste berichten