FunXtion innovaties op FIBO

FunXtion Experience Multi-Screen Solution
Deze unieke innovatie maakt het mogelijk om de workout op verschillende schermen gelijktijdig te laten draaien. Zowel rouleren als enkele herhalingen bij hetzelfde scherm doen, behoren tot de mogelijkheden. Het integreert ook muziek en verlichting, zodat je als club een geweldige boutique ervaring kunt creëren.

Let op:

  • De Multi-Screen Solution kan gewoon draaien op de grotere versie van de FunXtion Experience Station (FES) van 55 inch, die de meeste FunXtion clubs al hebben. Het is ook mogelijk om een kleinere, goedkopere versie van de FES, de BoxConnect genaamd, van 22 inch aan te schaffen.
  • Zowel de FES als de BoxConnect kunnen autonoom draaien of als Multi-Screen Solution.

 

 

FunXtion Experience Station BoxConnect
Deze BoxConnect biedt heel veel flexibiliteit om content weer te geven op een manier die het beste bij de locatie past. In kleinere ruimtes kan de Box zelf content leveren, terwijl in grotere ruimtes een onafhankelijk bioscoopscherm kan worden aangesloten om een meer immersive ervaring te creëren ongeacht het aantal deelnemers/gebruikers.

Hierbij benadrukken dat zowel de FES als de BoxConnect dezelfde content bevatten. Zowel de BoxConnect als de FES zijn beide geschikt voor de Multi-Screen Solution.

Bijgewerkte versie Workout Creator
Bezoekers van de stand werden ook uitgenodigd om een geupdate versie van de FunXtion Workout Creator te verkennen, die de meest geavanceerde digitale programmeeroplossing op de markt levert. De Workout Creator helpt om een consistente kwaliteit van het programma te garanderen en biedt een waardevolle bron van informatie voor de trainer. Het geeft toegang tot een uitgebreide bibliotheek van fitnesscontent, die elk kwartaal wordt bijgewerkt door download op afstand en geeft trainers de creatieve ondersteuning die nodig is om ervoor te zorgen dat de voorgeschreven trainingen en groepsoefeningen gevarieerd, trendy en aantrekkelijk blijven!

Laatste berichten