FunXtion lanceert diverse innovaties op FIBO 2019

In Evenementen

Op FIBO 2019 lanceren we de FunXtion Experience Multi-Screen Solution! Deze unieke innovatie maakt het mogelijk om meerdere trainingen op verschillende schermen gelijktijdig laten te draaien. Hierbij wordt muziek en verlichting geïntegreerd, waardoor clubs en studio’s een geweldige immersive boutique ervaring kunnen creëren.

Maar dat is nog niet alles! Ook lanceren we op FIBO de FunXtion Experience Station BoxConnect. Deze BoxConnect biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit om content weer te geven op een manier die het beste bij de locatie past. In kleinere ruimtes kan de Box zelf content leveren, terwijl in grotere ruimtes een onafhankelijk bioscoopscherm kan worden aangesloten om een meer immersive ervaring te creëren ongeacht het aantal deelnemers/gebruikers.

Tot slot kun je ook kennismaken met de vernieuwde versie van de FunXtion Workout Creator.

Met trots kunnen we melden dat FunXtion is genomineerd voor de FIBO Innovation Awards; de FunXtion Experience Multi-Screen is genomineerd in de categorie Digital Fitness en de FunXtion Workout Creator in de categorie Performance. De winnaars worden gekozen door een jury en de prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 3 april 2019 tijdens het European Health & Fitness Forum.

Ontdek alle innovaties van FunXtion in Hal 8, Stand E61. Hopelijk zien we je daar!

Laatste berichten