FunXtion presenteert vier innovaties op FIBO

Ervaar de vernieuwing tijdens FIBO 2017 in Keulen

De ontwikkeling van het digitale FunXtion platform gaat dóór. Tijdens de FIBO in april presenteert FunXtion maar liefst vier innovaties. FunXtion brengt fitness in het digitale dagelijkse leven, met als resultaat doorlopende binding tussen leden en hun club. Dit veroorzaakt een aanzienlijk minder ledenverloop en leden die plezier hebben in hun workout. Bovendien zorgt FunXtion voor een eigentijdse uitstraling van je club én voor belangrijke kostenbesparingen.

FunXtion is op steeds meer locaties te vinden. De lancering van de volgende vier innovaties op FIBO zal voor een nog snellere groei gaan zorgen de komende jaren:

1 – Personal coaching module
Het FunXtion Interactive platform wordt verrijkt met een uitgebreide module voor personal coaching. Hiermee staan jouw leden 24/7 in contact met hun persoonlijke coach van jouw fitnessclub. Naast begeleiding kun je leden onder andere een persoonlijk voedingsplan, trainingsschema’s, kennis en gepersonaliseerde workouts aanbieden.

Met personal coaching zijn leden continu connected met jouw club. Zo bied je meer toegevoegde waarde en intensiveer je de betrokkenheid. Bovendien zorgt dit voor een interessante extra inkomstenbron.

2 – Ondersteuning van instructeurs
Het hart van FunXtion is het ‘FunXtion Experience Station’ (FES), dat een prominente plek inneemt in de aangesloten fitnesscentra. Het vernieuwde FES (FunXtion Experience Station) ondersteunt de expertise, inzichten en ideeën van instructeurs. Met de nieuwe module ‘create your own’ zijn razendsnel unieke trainingsprogramma’s samen te stellen, voor zowel individuen als groepen.

Er is een enorme keuze uit verschillende trainingsvormen, waaronder circuits, ‘rounds for time’ en ‘as many reps as possible’. Door creatief te combineren, kunnen instructeurs zich onderscheiden met verrassende en gepersonaliseerde programma’s en hun leden nog beter bedienen.

3 – 27 inch FES
Naast het grote FunXtion Experience Station van 55 inch, is er nu ook uit een subtiel wandscherm van 27 inch. Dit nieuwe FES biedt een goede oplossing voor fitnessclubs met een compacter vloeroppervlak, kleinere sportruimtes, fysiopraktijken of hotels.

Het 27 inch FES bevat dezelfde uitgebreide functionaliteiten als het 55 inch scherm. Je bevestigt het FES eenvoudig aan de wand met de bijgeleverde beugel. Leden connecten snel met de RFID-polsband, kiezen hun favoriete training of challenge en gaan direct met hun training van start

4 – FunXtion in jouw huisstijl
Aanvullend op het standaardaanbod is het nu ook mogelijk om FunXtion volledig te personaliseren, in lijn met de uitstraling van jouw fitnessclub.

Kom naar onze stand: E02, hal 9
Benieuwd naar de meerwaarde van FunXtion voor jouw club? Bezoek onze stand E02 in hal 9 tijdens FIBO. We praten je graag bij, demonstreren de mogelijkheden en uiteraard kunt je alles zelf uitproberen.

VIP-lounge & VIP-party
Bijpraten met branchegenoten, terwijl je geniet van heerlijke drankjes en hapjes. Hiervoor ben je van harte welkom in onze ruime VIP-lounge, op het exclusieve upperdeck van onze stand.

Op donderdag 6 april verwelkomen we je van 16.30 tot 18.00 uur op onze gezellige VIP-party met DJ!

Voor toegang tot onze VIP-lounge en de VIP-party vragen we je om je vooraf aan te melden via info@funxtion.com. Vermeld s.v.p. de datum en aantal personen. Je ontvangt een bevestiging. Check www.fibo.de voor meer info over FIBO 2017!

Laatste berichten