Lars Pot van Halderberge Vitaal uit Hoeven: “FunXtion is een echte meerwaarde voor onze club, zeker ook qua beleving!”

In Club Reviews

Halderberge Vitaal is op 1 augustus van dit jaar opgericht door een overname van Sportpunt Hoeven. Er is gekozen voor een bedrijfsovername om onder andere meer focus te leggen op personal training en small group training. Daarom hebben ze ook geïnvesteerd in FunXtion.

Halderberge Vitaal is vooral gespecialiseerd in groepslessen en beschikt dan ook over een breed aanbod, waaronder BODYPUMP, BODYATTACK, BODYSTEP en BODYBALANCE. Daarnaast bieden zij ook de volgende small group trainingen van FunXtion aan: Move it, Rumble en Abs core training. De focus van de club ligt met name op de service, beleving, persoonlijke aandacht en kwaliteit in het bewegen door de intensieve begeleiding die ze leden bieden.

Per 1 augustus is Halderberge Vitaal gestart met FunXtion. Veel leeftijdsgroepen nemen deel aan de FunXtion workouts: vanaf 3-4 jaar (kids fit) tot de senioren binnen onze club (Senior Fit 70+).

Lars Pot: “De deelnemers vinden de lessen erg dynamisch, divers en vooral erg leuk. Het lijkt niet meer op fitness en is kort en krachtig. Mensen die nog nooit een FunXtion les hebben meegemaakt, staan versteld van de dynamiek en intensiteit die wordt bereikt in een tijdsbestek van 30 minuten. Hier wordt erg positief op gereageerd!”

Sinds augustus werkt de club ook met de Multi-Screen Solution van FunXtion.

Lars Pot: “We zijn via de FIBO in Duitsland in aanraking gekomen met de Multi-Screen Solution. Wij vinden het belangrijk in te steken op de begeleiding en beleving van het trainen. Hierdoor werken de beelden ondersteunend en heeft de trainer/coach nóg meer aandacht voor de deelnemers. Zeker op het gebied van correcties en coaching heeft dit een heel groot voordeel.”

“De Multi-Screen Solution maakt de training helemaal af. De beleving en het gemak waarmee mensen de training volgen is echt heel erg goed. Daarnaast is het erg waardevol dat we ook zelf programma’s en trainingen via de FES in het systeem kunnen laden. Het systeem is snel, gebruiksvriendelijk en ziet er erg fraai uit. Kortom alleen maar heel positieve reacties.”

“De voordelen van FunXtion zijn vooral het gemak waarmee je de FES kunt bedienen. Echt iedereen kan hiermee aan de slag. We hebben vooraf een uitgebreide training gehad, zowel praktisch als theoretisch.”

“FunXtion is voor ons een absolute meerwaarde voor de club. Het geeft een extra dimensie en beleving. Daarnaast zorgt het ervoor dat we in de fitnessbranche mee gaan met de ontwikkelingen van nu!”

 

Laatste berichten