HDD GROUP en FunXtion: gezamenlijke passie voor fun op de fitnessvloer

In Fitness

Zoals eerder in maart aangekondigd, gaan de HDD GROUP en Escape Fitness een intensieve samenwerking aan in de Benelux en Duitsland. Aan deze samenwerking is nu nóg een sterke speler uit de fitnessbranche toegevoegd: FunXtion. Centraal in de samenwerking staat de nog sterkere expertise en service die beide partijen kunnen bieden aan FunXtion clubs.

Functional training is in 2016 én de komende jaren nog steeds een van de grootste trends binnen fitness, zo blijkt onder andere uit het jaarlijkse ‘Rabobank Cijfers & Trends’ verslag van 2015/2016 en het ‘Health/Fitness 2016’ report van ClubIntel. Vanuit een gezamenlijke ambitie om de functional training experience van clubleden te optimaliseren, slaan FunXtion en de HDD GROUP vanaf nu de handen ineen.

Internationale groei
FunXtion werd opgericht door Mendel Witzenhausen en Ernst de Neef in 2011 en beleeft op dit moment een snelle internationale groei. Het bedrijf wil zich nog nadrukkelijker richten op de verdere ontwikkeling van de interactieve FunXtion Experience Station. Doel is om het FunXtion concept en dit product wereldwijd uit te rollen. Om voldoende focus hierop te hebben heeft FunXtion gekozen voor een samenwerking met toppartners in diverse gebieden over de hele wereld, zoals de HDD GROUP.

Play & Be Fit
Bij FunXtion draait alles om de fun factor bij trainen. FunXtion is er sterk van overtuigd dat als mensen doen wat ze leuk vinden, ze geneigd zijn er veel langer mee door te gaan. Niet voor niets is de kenmerkende pay-off van FunXtion: ‘Play & Be Fit’.

Making fitnessclubs successful
Het is de missie van de HDD GROUP om fitnessclubs te helpen succesvol te zijn op het gebied van groepsfitness, personal training, club design en club management. De HDD GROUP is ervan overtuigd dat clubleden door de juiste motivatie en experience betere resultaten realiseren. De organisatie doet er alles aan om fitnessclubs te ondersteunen bij de beste totaaloplossing op het gebied van fitness onder begeleiding.

Jos Timmermans, Commercieel Directeur van de HDD GROUP: “We zijn heel blij met de samenwerking en het voelt als een logische stap, omdat FunXtion 100% past bij onze missie. De pay-off van FunXtion, ‘Play & Be Fit’, sluit perfect aan bij de oplossingen die wij bieden. Met FunXtion delen we de passie om de fun factor op de fitnessvloer te verhogen en de gym experience van clubleden te vergroten.”

FunXtion zal in Nederland, Vlaanderen en Duitsland exclusief gedistribueerd worden via het netwerk van de HDD GROUP. Jasper Otting blijft de vertrouwde contactpersoon voor FunXtion in deze landen.

Meer informatie? Contact Laura Pels, Marketing Manager via  tel: +31 (0)416 33 43 15 of mail naar  info@hddgroup.com.

Voorgestelde insights