HDD GROUP | KENNISPARTNER VAN NL ACTIEF

In Alles, Events, Fitness

NL Actief gaat van 9 tot en 14 april 2018 campagne voeren om Nederland fitter, vitaler en gezonder te maken. Tijdens de campagneweek houdt NL Actief work-outs op diverse locaties in Nederland met diverse doelgroepen. De campagne zal onder meer via de social media van de sport- en bewegingscentra te volgen zijn.

NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en bewegingscentra in Nederland. Bij de 1000 sportlocaties die zijn aangesloten bij NL Actief sporten zo’n 2.5 miljoen mensen. Daarmee is NL Actief de grootste sportorganisatie van Nederland. 

NL Actief is voor fitnessconsumenten een kwaliteitskeurmerk. Centra die zijn aangesloten bij de branchevereniging staan voor verantwoord en veilig sporten in een hygiënische omgeving. Ze voldoen aan de wet- en regelgeving en hanteren consumentvriendelijke voorwaarden. 

Bij NL Actief centra werken gekwalificeerde fitnessprofessionals, zodat mensen er verantwoord en met plezier kunnen sporten én hun doelen behalen. Doordat ze samen zo’n grote organisatie vormen, kan NL Actief ook investeren in innovatie en nieuwe kennis. Dat wordt gedeeld met alle aangesloten centra. 

De maatschappelijke opdracht van de centra van NL Actief is om Nederland fitter, vitaler en gezonder te maken. Dat vinden we heel belangrijk, omdat steeds meer mensen kampen met klachten, overgewicht en (chronische) ziekten. Dat leidt tot zorgkosten die steeds duurder worden. 

Kijk voor meer informatie over NL Actief op www.nlactief.nl

Op naar een fitter, vitaler en gezonder Nederland!

Laatste berichten