HDD GROUP OP FIBO 2018

Ook dit jaar is HDD GROUP weer prominent aanwezig op de FIBO, de internationaal toonaangevende beurs voor fitness, wellness en gezondheid in Keulen. 

Het is onze missie om fitness professionals succesvol te maken door het bieden van hoogwaardige totaaloplossingen voor groepsfitness, indoor cycling, functional training, personal training en clubmanagement. Bezoek onze verschillende stands & get inspired! We praten je graag bij over alle ontwikkelingen.

 

LES MILLS
Hal 6 | Stand B77

The future is virtual
Virtual is een hot topic binnen de fitnessbranche en iedereen heeft het erover. Echter, er is nog veel onduidelijkheid over hoe je virtual fitness het beste kunt implementeren in de club en wat de toegevoegde waarde van virtual fitness precies is. Een goede implementatie van virtual zorgt voor betere retentiecijfers en een hogere omzet. De voordelen van Les Mills virtual op jouw club? We vertellen je hier graag meer over op de FIBO!

SMARTBAR 2.0
Smooth, Strong & Smart; zo beschrijven wij de SMARTBAR. In 2018 komt SMART TECH met de SMARTBAR 2.0, een prachtig nieuw design met dezelfde duurzaamheid. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Op de Les Mills stand tijdens de FIBO zal de nieuwe SMARTBAR te bewonderen zijn.

Les Mills BARRE
Begin dit jaar hebben we Les Mills BARRE in de Benelux geïntroduceerd; het op ballet-geïnspireerde programma ‘with a beautiful burn’ wordt zeer positief ontvangen! Het programma speelt in op de behoeften van veel clubs en consumenten. Wil jij jouw leden een extra uitdaging bieden en een nieuwe doelgroep aanspreken? Sluit op de FIBO een Les Mills BARRE licentie af en krijg:

  • 1 gratis Les Mills BARRE Program Training
  • 1 gratis National Trainer in je club voor de lancering van Les Mills BARRE

 

BODY BIKE
Hal 6 | Stand A20

Haal jij het optimale uit jouw indoor cycling studio?
In het verleden konden leden op het gebied van indoor cycling vaak kiezen uit gestandaardiseerde lessen en freestyle lessen. De differentiatie in doelgroepen was zeer beperkt. Een belangrijke trend in indoor cycling is echter om aparte lessen voor verschillende doelgroepen aan te bieden. Je komt alles te weten over de nieuwste trends en ontwikkelingen op de BODY BIKE stand.

De BODY BIKE SMART+ op jouw club?
Tijdens de FIBO staan er 100 compleet geïnstalleerde BODY BIKES SMART+ klaar. Je hebt nu de mogelijkheid om deze met een hele speciale korting direct na de FIBO op de club te krijgen; een unieke kans!

Bezoek de BODY BIKE stand en maak kans op bijzondere prijzen!
Laat je gegevens achter op de FIBO en maak kans op de volgende prijzen:

  • BODY BIKE SMART+ ter waarde van € 2.440,-
  • 3D-tekening voor een optimale indoor cycling experience op jouw club ter waarde van € 500,-
  • Consultant op jouw club ter waarde van € 975,-

 

FUNXTION
Hal 9 | Stand E15

Digitalisering van de fitnessbranche
Je kan er niet meer omheen; de digitalisering van de health- en fitnessbranche. Met FunXtion combineren we de laatste digitale ontwikkelingen met functional training. Een boost voor jouw huidige leden en een activatie om een nieuwe doelgroep aan te trekken. We blijven innoveren en optimaliseren, denk bijvoorbeeld aan de Club Workout Creator, e-Learning, Coach Module en FunXtion Analytics. We vertellen je hier graag alles over op de FIBO!

 

ESCAPE
Hal 9 | Stand 105/106

Escape your limits

Escape Fitness is marktleider op het gebied van Functionele Training producten. Het merk staat bekend om de innovatieve en kleurrijke materialen en vloeren. Escape producten geven een echte experience aan de functionele ruimte binnen jouw club. Kom de materialen bewonderen en ervaren tijdens de FIBO.

 

TRAINING WALL
Hal 7 | Stand A64

Ruimte besparend
Bij Training Wall draait het om verticaal trainen door middel van panelen die tegen de muur worden bevestigd. Aan de panelen kunnen accessoires worden bevestigd via een quick-release verankersysteem. Zo creëer je een ruimte van bijna ‘nul’ vierkante meter die aan al je trainingsbehoeften voldoet!

Diversiteit
De Training Wall biedt een breed scala aan mogelijkheden, van body & mind en stretches tot zeer intensieve workouts. 100% functionele training van de voetzolen tot de handpalmen. Ben je nieuwsgierig? We zien je graag op onze stand!

 

GUN-EX
Hal 9 | Stand A27

Nieuw in Nederland!
Goed nieuws, de high-intensity interval training GUN-eX is nu ook in Nederland en België beschikbaar! Studion is de exclusieve leverancier van GUN-eX in de Benelux.

Waarom GUN-ex?
Met GUN-eX kun je binnen no-time een small group trainingsprogramma in je club implementeren. Voeg de 35 minuten durende workout toe aan het lesrooster of gebruik de materialen als aanvulling op een bestaande workout. Naast reguliere battlerope oefeningen, biedt GUN-eX tal van extra trainingsmogelijkheden waardoor je in een mum van tijd een effectief small-group fitnessprogramma opzet. Vraag naar de implementatie mogelijkheden op de stand.

 

See you at FIBO 2018!

Laatste berichten