HOE BEHOUD JIJ JOUW GROEPSFITNESS LEDEN?

Op 24 maart 2016 organiseerden we de eerste workshop ‘Hoe behoud ik mijn groepsfitnessleden’ en aan Jan  Middelkamp te zien, was dit een erg geslaagde sessie.

Groepsfitness programma’s houden klanten langer vast dan individuele programma’s.

Daar zijn we van overtuigd, maar er is de afgelopen tientallen jaren nooit systematisch onderzoek gedaan naar dit thema. Nu wel! Het onderzoek is uitgevoerd onder toezicht van de EuropeActive (de Europese brancheorganisatie te Brussel). Tijdens de workshop ‘Hoe behoud ik mijn groepsfitness leden’ delen we de laatste onderzoeksresultaten met je op het gebied van klantbehoud en de relatie tussen klantbehoud en groepsfitness.

Doelgroep
De workshop is bedoeld voor clubeigenaren, clubmanagers en fitness professionals.

Wil jij deze workshop ook bijwonen? 
Klik hier om je in te schrijven voor de volgende sessie op 21 april.

Andere workshops

Cycle Opportunities
  • 10-03-16
  • 13:00 – 15:30
  • Theo Meijer Sport, Plantageweg 6, Leusden
Nutrition Opportunities 
  • 31-03-16
  • 10:00 – 13:00
  • HDD GROUP. Elzenweg 37, 5144 MB Waalwijk

Hoe behoud ik mijn groepsfitness leden?

Laatste berichten