JOIN US IN THE FUTURE OF FITNESS AT FIBO 2016

In Evenementen

Experience wordt nu en in de toekomst steeds belangrijker in de fitnessbranche! Met name millennials (consumenten in de leeftijd van 18-35 jaar) verwachten een ultieme beleving. Millennials zijn veruit de grootste doelgroep voor fitnesscentra de komende jaren. Ze willen verrast en geraakt worden. Om deze doelgroep in je club te krijgen én te behouden is het noodzakelijk om zo goed mogelijk in te spelen op hun behoeften.

Experience is key!
Als experience partner maakt de HDD GROUP fitness professionals succesvol op het gebied van indoor cycling, clubdesign, retentie, groepsfitness en personal training. Nog meer succes voor je fitnessclub: dat willen we samen met jou bereiken! Daarom helpen we je graag bij het verhogen en optimaliseren van de experience in je club.

Experience FIBO 2016
De HDD GROUP is op verschillende locaties aanwezig tijdens FIBO 2016: dé internationaal toonaangevende beurs voor fitness, wellness en gezondheid. Meer info hierover volgt snel. We kijken er nu al naar uit om je te ontmoeten op 7-10 april tijdens FIBO 2016. Laat je verbazen en inspireren!

MEER INFORMATIE?

Kijk voor meer informatie over FIBO 2016 op www.fibo.de en houd www.hddgroup.com in de gaten voor meer info. Wil je een afspraak maken met een van onze collega’s tijdens FIBO 2016? Neem dan gerust contact op met de HDD GROUP via telefoonnummer +31 (0)416 33 43 15 of stuur een mail naar info@hddgroup.com.

Voorgestelde insights