Kwartaalworkshop Boxing Q2/2019 inschrijvingen geopend

Hierbij nodigen we je gecertificeerde Pink Boxing & Cross Boxing instructeurs van harte uit voor de Boxing Kwartaalworkshop (masterclass) Q2/2019 op zaterdag 29 juni in Oud-Beijerland.

Datum: Zaterdag 29 juni 2019
Tijdstip: 11.30 – 13.00 uur
Locatie: Boxing Company, Oost-Voornstraat 24, 3262 JE OUD-BEIJERLAND
Uiterste inschrijfdatum: Donderdag 27 juni 2019

Deze masterclass gaan we onder andere dieper in op het onderwerp ‘turning’; het indraaien van het bovenlichaam in relatie tot footwork.

Tarieven
Per boxing masterclass geldt een prijs van € 45,75 (excl. btw) per persoon.

Inschrijving
De uiterste inschrijfdatum is donderdag 27 juni 2019.
Wil je je instructeurs inschrijven? Klik dan hieronder:

 

Boxing Kwartaalworkshops
We organiseren vier keer per jaar een kwartaalworkshop/masterclass om onder andere de kwaliteit van lesgeven te waarborgen, de kennis van instructeurs te verhogen en nieuwe bewegingsvormen aan te leren. Als je instructeurs vragen hebben of behoefte hebben aan bepaalde input, dan staan we daar uiteraard voor open! We vernemen dit uiterlijk een week voorafgaand aan de masterclass, zodat we deze onderwerpen mee kunnen nemen.

Ook in 2019 dienen gecertificeerde instructeurs minimaal drie keer per jaar deel te nemen aan de kwartaalworkshop/masterclass. Hierbij staat steeds een ander onderwerp centraal.

We verzoeken de deelnemende instructeurs om hun eigen bokshandschoenen mee te nemen.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met HDD GROUP via telefoonnummer +31 (0)416 33 43 15 of stuur een e-mail aan boxing@hddgroup.com.

We hopen je instructeurs te ontmoeten op 29 juni in Oud-Beijerland!

Laatste berichten