Ledenbehoud en ledengroei met hulp van Brand Central

In Groepsfitness

Brand Central – Snel en simpel!
Het Les Mills team is continu bezig met nieuwe trends, marketingmaterialen en marktonderzoek, wij delen dit graag met jou! Wij zullen in de maandelijkse newsletter Fit Business regelmatig laten zien ‘’what’s new on Brand Central’’ zodat jij op de hoogte blijft van de laatste nieuwe Les Mills campagnes, trends en ontwikkelingen in de branche. In dit artikel leg ik je uit wat Brand Central is en hoe het jou en jouw club kan helpen nóg succesvoller te worden!

Wat is Brand Central?
Brand Central is een platform exclusief voor Les Mills clubs waarin marketingmaterialen, onderzoeken, trends en inzichten exclusief verzameld en gedeeld worden met jou. Super handig en interessant voor elke Les Mills club!

Nóg succesvoller met Brand Central!
De inhoud van Brand Central wordt regelmatig aangevuld met nieuwe marketingmaterialen, zoals beeldmateriaal voor social media, websites en narrowcasting. Ook zijn er artikelen te downloaden over trends en onderzoeken op het gebied van groepsfitness, indoor cycling, management en recruitment. Brand Central biedt dus veel kansen om het maximale uit jouw groepsfitnessafdeling te halen.

Onderstaand een voorbeeld van hoe Brand Central ingezet kan worden op social media kanalen van je club, als je bijvoorbeeld GRIT wil promoten.

Door foto’s en video’s te gebruiken op jouw kanalen worden mensen geïnspireerd en gemotiveerd en leden die het programma nog niet kennen krijgen een beeld van wat ze kunnen verwachten tijdens de les.
Van dezelfde campagne vind je op Brand Central ook onder andere een banner die je kunt gebruiken op Facebook en narrowcasting voor in de club. Super om te gebruiken als je een programma wil gaan (her)lanceren! Hoe je een (her)lancering aanpakt lees je volgende maand in Fit Business!

Voordelen van Brand Central:

  • Exclusief toegankelijk voor elke Les Mills club
  • Gebruiksvriendelijk
  • Interessante artikelen en promotiematerialen
  • Regelmatig nieuwe artikelen met de laatste trends en kennis
  • Narrowcasting voor events en relaunches

Aan de slag!
Ontdek wat de mogelijkheden zijn! Mocht je vragen hebben over Brand Central, dan kun je contact opnemen met Les Mills via telefoonnummer +31 (0)416 34 97 25 of stuur een e-mail aan brandcentral@lesmills.nl.
Wij helpen je graag verder!

Laatste berichten