NIEUW BIJ FUNXTION!

In Fitness

AANPASSINGEN IN DE CONTENT VAN DE FUNXTION EXPERIENCE STATION (FES):

200 nieuwe oefeningen

  • Er zijn 200 nieuwe oefeningen toegevoegd aan de FunXtion bibliotheek, inclusief enkele nieuwe machines en materialen.

Nieuwe virtuele lessen

  • We hebben nu een virtuele les bibliotheek met meer dan 30 lessen. Deze lessen worden maandelijks geüpdatet.
  • In plaats van de 4 zichtbare maandelijkse trainingen is er nu een zoekfilter toegevoegd. De gebruiker heeft hierdoor de mogelijkheid om een passende training te zoeken op basis van trainer, soort, duur en niveau. We hebben nu een uitgebreid aanbod van lessen, waaronder bodyweight, boxing, dumbbell en kettlebell op verschillende niveaus.
  • Virtuele lessen kunnen worden afgespeeld op een groot scherm waarbij je alleen een mediaplayer nodig hebt. De virtuele lessen kunnen staand (portret) of liggend (landscape) worden afgespeeld.
  • Ook nieuw is het programmeren van virtuele lessen. Zodra een virtuele les is geprogrammeerd verschijnt er een countdown op het scherm met een preview van de les die gaat starten.

WAT KOMT ER NOG MEER AAN?

  • We voegen een warming up en een cooling down functie toe aan de CMS van de Multi-Screen Solution. Dit stelt clubs in staat om een warming up en/of cooling down te creëren binnen de workout creator (circuit) of gewoon een timer te gebruiken. Je kunt maximaal 2 Warming ups en 2 cooling downs toevoegen.
  • Voeg je eigen muziek toe aan je workouts! Met deze nieuwe functie kun je 1 nummer of mix uploaden.

 

Meer informatie over alle nieuwe functies en toepassingen volgt volgende maand.  

Alle nieuwe functies vergroten de club en member experience van je klanten.  

 

Tot slot: de lancering van de nieuwe FunXtion website!

Medio december gaan we live met de nieuwe en verbeterde FunXtion website. De nieuwe stijl van de website is vernieuwend en fris en een nieuwe stap in het presenteren van FunXtion als een aanbieder van digitale in-club ervaringen, oplossingen voor leden, content en fitness intelligence. We willen FunXtion nog meer presenteren als een merk dat oplossingen biedt voor het digitale potentieel van een club, het verbeteren van de member journey en een persoonlijke 24/7 ondersteuning. Een belangrijke verandering in deze nieuwe website is het verwijderen van de  Reserved Area. Vanaf januari zullen we geen gebruik meer maken van de Reserved Area. Muziek en Workout of the Month zullen direct beschikbaar zijn via de FunXtion Portal. Ook de marketingmaterialen zullen beschikbaar zijn via de portal.

 

 

Laatste berichten