NL ACTIEF, BLACK BOX PUBLISHERS EN HDD GROUP ORANISEREN CONGRES: CUSTOMER JOURNEY – THE FUTURE OF FITNESS!

In Events, Fitness

Zaterdag 9 november – NH Koningshof Veldhoven

Fitness is de grootste sport in Europa. Dat willen we natuurlijk graag zo houden. Er zijn volop mogelijkheden om dit verder te laten groeien. Maar, hoe krijgen we dit als sector voor elkaar?

Om meer nieuwe leden naar je club toe te trekken, en bestaande leden langer vast te houden, moeten we de focus leggen op de perceptie die je (nieuwe) leden hebben bij álle interacties die ze met jouw club of studio hebben. Omdat de markt snel verandert, moeten we de triggers voor een long-term membership opnieuw onderzoeken en integreren. Zo geven we een nieuwe dimensie aan een nu nog traditionele ‘fitnessclub’ journey.

In samenwerking met NL Actief en BlackBoxPublishers organiseert HDD GROUP op zaterdag 9 november, speciaal voor ondernemers en managers in de fitness sector, het congres: Customer Journey: The future of fitness! We nodigen experts van binnen en buiten de sector uit om hun insights en ervaringen op het gebied van customer engagement en experience te delen, waarmee jij je strategie voor de toekomst kunt finetunen!

Het congres wordt afgesloten met een netwerkborrel en diner. Voor de liefhebbers is er natuurlijk ook de gelegenheid om aan te sluiten bij het legendarische feest van ‘Les Mills Mega Quarterly’.
Voor meer informatie en inschrijven ga naar: hddgroup.com/congres

Laatste berichten