skip to Main Content

Office Manager

Heb je een passie voor organiseren en plannen en om een kantoor soepel te laten draaien? Weet je welke zaken urgent en belangrijk zijn? Werk je graag in een team, maar kun je ook individueel lekker meters maken? Voilà, solliciteer dan meteen!

EEN EERSTE INDRUK VAN LES MILLS

Les Mills is dé maker van de populairste fitnessworkouts ter wereld, zoals BODYPUMP, en verandert daarmee miljoenen levens, dag in en uit, altijd en overal. Wij creëren motiverende live en digitale fitnessbelevingen voor in de fitnessclub, maar ook daarbuiten. Zo maken we van moeten sporten, willen sporten. Het Les Mills concept bestaat uit inspirerende workouts en world-class marketing- en managementsupport. Zo helpen wij fitness professionals succesvol te worden. Studion doet dat door ervoor te zorgen dat een training studio of zone er inspirerend uitziet, met prachtige designs en hoogwaardige kwaliteit trainingsmaterialen. Les Mills & Studion zijn beide onderdeel van HDD GROUP.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Office manager ben je letterlijk van veel markten thuis en vind je het leuk om anderen te ontzorgen. Je bent het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en je ontvangt bezoekers op locatie. Geen enkele e-mail wordt door jou gemist, omdat jij de coördinatie van verschillende e-mailgroepen van A tot Z onder controle hebt. Of het nou gaat om de organisatie van de maandelijkse teamlunch, het assisteren van collega’s bij lichte administratieve werkzaamheden of het last minute versturen van materialen voor een training: Jij denkt niet in problemen, maar in oplossingen en je bent happy wanneer alles weer op rolletjes loopt.

WAT NEEM JE MEE?

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in- en passie voor organisatie;
 • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt ervaring met de programma’s van MS Office.

WIE BEN JIJ?

Enthousiasme, aangevuld met passie en organisatie skills vinden wij het belangrijkste. Je bent mensgericht en je kunt je goed inleven in de doelgroep. Je bent iemand die snel en proactief handelt. Samenwerken vind je leuk, maar
zelfstandig werken kun je ook goed. Je bent vlot en energiek, maar ook zeker gestructureerd. Je zet graag ergens je schouders eronder en haalt energie uit het neerzetten van het beste resultaat.

COLLEGA’S – SFEER – MOGELIJKHEDEN

Work hard, play hard! Samen met een hecht team van meer dan 40 gepassioneerde medewerkers bouw je aan een innovatief bedrijf met veel kansen en mogelijkheden. We staan bekend om onze gemoedelijke Brabantse cultuur en toffe personeelsuitstapjes. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling. Samen met enthousiaste collega’s werk je in een open en informele sfeer, met korte lijntjes, aan gezamenlijke doelstellingen om de klanten en het bedrijf succesvol te maken.

WAT WIJ JOU TE BIEDEN HEBBEN

 • Passend salaris;
 • Een arbeidsovereenkomst voor 32 – 40 uur per week;
 • Een zit-sta bureau op kantoor;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een pensioenregeling;
 • Gratis fitnessabonnement;
 • Reiskostenvergoeding vanaf >10km woonafstand;
 • Jaarlijkse ski- of zomertrip bij het behalen van onze doelen! :-)

DIT IS JE KANS! KOM WERKEN VOOR LES MILLS!

Sta jij te springen om als Office Manager aan de slag te gaan? Stuur jouw motivatiebrief met CV naar Cindy Fleuren (HR Manager) via vacatures@hddgroup.com. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen via +31 (0)416 33 43 15 of stuur een Whatsapp berichtje naar Cindy via +31(0)6 23 93 61 52 en ontvang binnen 24 uur een reactie op je vraag.

Let op! Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Zonder motivatie wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.

+31 (0)416 33 43 15