Onze favoriete dansschoenen voor SH’BAM en BODYJAM

In Groepsfitness, Trends

Het is geen nieuws als we vertellen dat de kleding die je draagt, bijdraagt aan hoe je je voelt. Dat telt ook voor je workout. Sportkleding dragen waarin je lekker voelt draagt bij aan je zelfvertrouwen én helpt je om je training te optimaliseren. Een goede outfit helpt je ook om je gemotiveerd te blijven/worden, want als je sportkleding draagt waar je van houdt, wil je niet thuis blijven… 

Als Reebok en Les Mills samen dansschoenen ontwikkelen is het doel áltijd om de funfactor en de passie van dansers te combineren met functionele eigenschappen en een bepaalde stijl. Gandalf Archer Mills, Program Director voor BODYJAM, denkt dat dat is gelukt bij zijn absolute favoriet:

dansschoenen

De Reebok UR Tempo Mid Dance shoe

“It’s super light and super comfortable. If you want to do fancy things with your feet it just makes it easier.”

Een schoen speciaal ontworpen voor BODYJAM en SH’BAM met grip aan de voorkant van de zool voor snelle bewegingen, soepele draaien en een perfecte pirouette. De zool is perfect voor dansen op zowel tapijt als houten vloeren. De ‘3D Ultralite tussenzool foam’ klinkt niet alleen super technisch, hij is het ook! Een lichtgewicht zool die door met de juiste demping alle schokken van je dansworkout opvangt en je beter laat bouncen op de beat.

HAYASU

Je wil eigenlijk ‘gezondheid’ zeggen, maar we hebben het over onze persoonlijke favoriet: de Les Mills Hayasu dansschoen.

HAYASUHAYASU1

Dansen draait om zelfvertrouwen en dat is een automatisch gevolg van het dragen van deze studio-sneakers. Speciaal gemaakt voor de intensiteit van Les Mills lessen en als je ze eenmaal draagt, wil je nooit meer anders! Het hogere model zorgt voor extra comfort en de TurnZone, flexibele groeven en ondersteunende elementen helpen je bij alle moves. Fijn voor de enkels! Deze schoen ontvangt ook bonuspunten voor de verschillende designs!

Op welke schoenen SH’BAM/JAM jij?

LET’S DANCE!
Ooit overwogen om Les Mills instructeur te worden en je kantoor schoenen in te leveren voor dance sneakers? Dat kan! Volg de Program Training voor SH’BAM op 3 & 10 september 2016 in Leusden of BODYJAM op 1 & 8 oktober 2016 in Veenendaal. Nieuwsgierig en wil je meer weten? Kijk dan op www.lesmills.nl.

Laatste berichten