skip to Main Content

Sales en Support Medewerker

Voor deze baan kom jij ’s ochtends graag je bed uit! Vanuit onze ‘Homebase’ in Waalwijk zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt, van sales tot operationele en logistieke processen. Schakel je graag met collega’s en klanten? Weet jij wat er nodig is om een project draaiende te houden? Solliciteer dan meteen!

EEN EERSTE INDRUK VAN HDD GROUP

Uiteraard weet je dat bewegen goed voor je is. Wat ons betreft, zou iedereen aan fitness moeten doen. Wij, HDD GROUP, helpen fitness professionals in de branche door hoogwaardige concepten en producten aan te bieden op het gebied van (groeps)fitness, indoor cycling, functional training en personal training. Als marktleider en exclusieve distributeur van zeer succesvolle en bekende fitnessmerken in de Benelux, zoals: Les Mills, Funxtion en Studion (BODY BIKE, Escape, TKO), maken wij professionals commercieel succesvol én zorgen wij ervoor dat fitness nóg leuker wordt voor de consument.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Start je dag met een lekker “bakske” en check ondertussen je inbox. Je bent natuurlijk benieuwd of je nog een akkoord hebt ontvangen op een van de offertes die je gisteren hebt verstuurd. Yes, het is raak! Samen met je andere collega stem je de levering af. Voor je het weet hangt er alweer iemand van de buitendienst aan de lijn om samen met jou een mooie presentatie in elkaar te zetten voor een nieuwe klant. Na de lunch stroomt je inbox ineens vol met allerlei opdrachten: offerte aanvragen, reactie van monteur op je planning en ondertussen heb je telefonisch contact met klanten. Soms zijn er ook uitdagingen die snel opgepakt moeten worden. No stress; prio’s stellen en door! Je schakelt met veel collega’s tegelijk die allemaal hetzelfde doel hebben. Aan het einde van elke dag zit je nog steeds vol energie! Lees hier nog uitgebreid wat HDD GROUP allemaal doet.

WAT NEEM JE MEE?

Hebben wij je al enthousiast gemaakt? Wil jij die éne, nieuwe collega worden? We hebben een kort wensenlijstje opgesteld voor wat wij minimaal aan kennis en ervaring nodig hebben.
• Je hebt een MBO 4 diploma
• Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar
• Beheersing van MS Office

WIE BEN JIJ?

Je bent van het type ‘niet lullen, maar poetsen’ en krijgt energie van al deze allround taken. Je bent resultaatgericht, stressbestendig en een echte regelneef (of tante 😉). Je houdt je hoofd koel! Eigen verantwoordelijkheid? We vinden het fijn als je die van nature neemt. Heb je een vlotte babbel, vind je fitness leuk en houd je wel van een feestje? Dan ga jij jezelf snel thuis voelen!

COLLEGA’S – SFEER – MOGELIJKHEDEN

Work hard, play hard! Samen met een hecht team van meer dan 40 gepassioneerde medewerkers bouw je aan een innovatief bedrijf met veel kansen en mogelijkheden. We staan bekend om onze gemoedelijke Brabantse cultuur en toffe personeelsuitstapjes. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling. Samen met enthousiaste collega’s werk je in een open en informele sfeer, met korte lijntjes, aan gezamenlijke doelstellingen om de klanten en het bedrijf succesvol te maken.

WAT WIJ JOU TE BIEDEN HEBBEN

• Passend salaris (€ 2500 – € 2750 op basis van 40 uur)
• Teambonus
• Persoonlijke bonus
• Laptop van de zaak
• 8% vakantiegeld
• Een pensioenregeling
• Gratis fitnessabonnement
• Reiskostenvergoeding (vanaf >10 km woonafstand)
• Een zit-sta bureau op kantoor
• Gedeeltelijk thuiswerken
• Jaarlijkse ski- of zomertrip bij het behalen van onze doelen! :-)

DIT IS JE KANS!

Sta jij te springen om als Sales en support medewerker aan de slag te gaan? Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Cindy Fleuren (HR Manager) via vacatures@hddgroup.com. Je ontvangt altijd bericht.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bart van Pruissen (Business Manager) via +31 (0)416 33 43 15 of stuur een Whatsapp berichtje naar Cindy via +31 (0) 623936152.

+31 (0)416 33 43 15