skip to Main Content

Stagiaire afdeling Operations (training, events & assessment)

Over je stage

Vind jij het leuk om deel uit te maken van een team dat de trainingen en events organiseert bij Les Mills; de grootste aanbieder op het gebied van groepslessen met bekende groepsfitnessprogramma’s zoals BODYPUMP, BODYBALANCE en RPM? Dan is deze stage écht iets voor jou! Als stagiair(e) op de operations afdeling ben jij dé duizendpoot die de afdeling Operations ondersteunt bij het organiseren van trainingen en evenementen, de administratieve afhandeling van de video assessments en allerlei andere leuke operationele taken.

Hoe ziet een dag voor jou eruit?

Bij aankomst op kantoor begroet je jouw collega’s en zet je voor jezelf een lekker theetje of pak je een kopje koffie. Je start de dag met het doornemen van de mailbox van Les Mills en je beantwoordt diverse mailtjes van Les Mills instructeurs en eigenaren van fitnessclubs. De vragen gaan met name over de Les Mills (kwartaal)opleidingen, het insturen van een video en de digitale releases in de app van Les Mills. Jij weet van alles wat af en kunt veel mail zelfstandig beantwoorden. Tussendoor krijg je ook nog wat telefoontjes.

In de middag heb je een overleg staan met de Manager Operations om te kijken bij welke taken jij de komende week kunt assisteren. Er staat een groot Les Mills evenement op de agenda en hiervoor moeten nog allerlei dingen worden geregeld. Dit kunnen verschillende taken zijn, denk hierbij aan: klaarzetten van benodigde materialen, uitprinten van lijsten, ondersteunen bij het maken van draaiboeken, maken van boekingsformulieren voor de trainers, etc. Je krijgt een uitleg van de Coördinator Kwartaalopleidingen en je weet waarmee jij aan de slag kunt de komende tijd. Uiteraard ben je zelf tijdens het event ook aanwezig om er samen met het gehele operations team een geweldig event van te maken.

In een andere week kan het juist heel druk zijn bij de afdeling Opleidingen en/of Assessment en kun je helpen bij allerlei administratieve zaken zoals; het verwerken van de presentielijsten van een opleiding in ons CRM systeem, het verwerken van binnengekomen video’s ten behoeve van een assessment, het aanmaken van online evaluaties, etc. Je hebt een hele afwisselende job en geen dag is hetzelfde.

Naar wie zijn wij op zoek?

 • Je volgt een MBO opleiding;
 • Je bent klantvriendelijk;
 • Je hebt goede communicatie-skills;
 • Je bent een echte duizendpoot;
 • Je bent behulpzaam;
 • Je kunt goed regelen/organiseren;
 • Je bent stressbestendig;
 • Je kunt goed prioriteiten stellen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed. Engels is een pré;
 • Je kunt goed werken met MS Word, Excel, Outlook, et cetera;
 • Het is een pré als je zelf ook sportief bent;

Wie zijn wij?

Zoals je weet is bewegen goed voor je. Beweging kan de kwaliteit van leven enorm beïnvloeden. Wat ons betreft zou iedereen aan fitness moeten doen. Wij, HDD GROUP, helpen de fitness professionals in de branche door hoogwaardige concepten en producten aan te bieden op het gebied van (groeps)fitness, indoor cycling, functional training en personal training. Als marktleider en exclusieve distributeur in de Benelux van zeer succesvolle en bekende fitnessmerken, zoals: Les Mills (bekend van o.a. BODYPUMP, BODYBALANCE, RPM), Funxtion, Pink Boxing & Cross Boxing en Studion (Body Bike, Escape, GUN-eX etc.), maken wij professionals commercieel succesvol én zorgen wij ervoor dat fitness nóg leuker wordt voor de consumenten.

Bekijk hier de LES MILLS MEGA QUARTERLY – AFTERMOVIE 2022

 

Wat hebben wij je te bieden?

Naast een stagevergoeding, staan wij als werkgever ook bekend om onze gave personeelsuitjes. Uiteraard ben jij onderdeel van ons team en mag jij tijdens jouw stageperiode deelnemen aan deze gezellige activiteiten.

Solliciteren?

Lijkt het jouw leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je motivatiebrief met cv naar vacatures@hddgroup.com en wie weet nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek!

+31 (0)416 33 43 15