skip to Main Content

Stagiaire Receptionist(e)/ Telefonist(e)

Over je stage

Vind jij het leuk om als receptionist(e) iedereen vriendelijk en enthousiast te woord te staan en te helpen? Dan is deze stage écht iets voor jou! Als stagiair(e) receptioniste / telefoniste ben jij hét visitekaartje van ons mooie bedrijf. Je bent de eerste stem die onze klanten horen als ze naar ons bellen en het eerste gezicht dat ze zien als ze voor business op bezoek komen in Waalwijk, waar je standplaats is. De eerste indruk telt!

Hoe ziet een dag voor jou eruit?

Bij aankomst op kantoor begroet je jouw collega’s en zet je voor jezelf een lekker theetje of pak je een kopje koffie. In de agenda zie je dat er een belangrijke klant te gast is vandaag. Je zorgt er meteen voor dat de vergaderruimte spik en span is. Ondertussen neem jij met jouw glimlach de telefoontjes aan en verbind je deze door naar je collega’s.

Voor je het weet staat onze gast al op de stoep. Iets te vroeg, maar daar had je van te voren al rekening mee gehouden. Tijd voor een warm onthaal! Je laat je collega weten dat de afspraak er is, biedt de gast iets te drinken aan en maakt een praatje terwijl je hem of haar naar de vergaderruimte brengt.
Gedurende de dag heb je genoeg tijd om de infomail bij te werken, de post af te handelen, bestellingen te verwerken en eventueel je collega’s te helpen met diverse administratieve werkzaamheden. Een dag is dus nooit saai en de tijd vliegt voorbij!

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Je volgt een MBO opleiding in de richting Receptionist(e)/telefonist(e) of een vergelijkbare richting;
  • Je maakt het klanten graag goed naar hun zin;
  • Je hebt goede communicatie skills;
  • Je hebt een positieve uitstraling;
  • Je bent sociaal;
  • Je kunt goed regelen/organiseren;
  • Je hebt een flexibele instelling en bent proactief;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed. Engels is een pré;
  • Je kunt goed werken met MS Word, Excel, Outlook, et cetera;
  • Je bent representatief;

Wie zijn wij?

Zoals je weet is bewegen goed voor je. Beweging kan de kwaliteit van leven enorm beïnvloeden. Wat ons betreft, zou iedereen aan fitness moeten doen. HDD GROUP is marktleider en exclusieve distributeur in de Benelux van zeer succesvolle en bekende fitnessmerken, zoals: Les Mills (bekend van onder andere BODYPUMP, BODYBALANCE en BODYCOMBAT), Funxtion, Pink Boxing & Cross Boxing en Studion.

De missie van HDD Group is Making Fitnessprofessionals Successful! Wij helpen fitness professionals in de branche door hoogwaardige concepten en producten aan te bieden op het gebied van (groeps)fitness, indoor
cycling, functional training en personal training.

We organiseren meerdere grote evenementen per jaar, waarbij de beleving centraal staat. Onze evenementen voor onze community zijn geweldig! Wij maken fitness fun en weten alles over de fitnessbranche en het managen van een fitnessclub. Sluit jij je aan bij ons team van gepassioneerde, enthousiaste medewerkers en word jij onderdeel van een van de grootste fitness communities ter wereld?

Bekijk hier de LES MILLS MEGA QUARTERLY – AFTERMOVIE 2022

 

Wat hebben wij je te bieden?

Kom stage lopen bij een super gezellig bedrijf in Waalwijk. We werken met een leuk, jong team van gepassioneerde mensen. Als werkgever staan wij bekend om onze gave personeelsuitjes. Uiteraard ben jij, als stagiair(e), onderdeel van ons team en mag jij tijdens jouw stageperiode ook deelnemen aan deze gezellige activiteiten.

Solliciteren?

Lijkt het jouw leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je motivatiebrief met cv naar vacatures@hddgroup.com en wie weet nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek! Betreffende periode is uiteraard in overleg.

+31 (0)416 33 43 15