skip to Main Content

Accountmanager – Regio Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Heb jij aangeboren commerciële voelsprieten? Je verkoopt niet klakkeloos, maar weet hoe je klanten kunt helpen om hun doelstellingen waar te maken? Je bouwt duurzame relaties, wordt happy van tevreden klanten en vindt het belangrijk om jezelf op welke manier dan ook te blijven ontwikkelen? 3 x Ja? Dan ben jij dé “perfect match” voor de rol Accountmanager!

EEN EERSTE INDRUK VAN HDD GROUP

Uiteraard weet je dat bewegen goed voor je is. Wat ons betreft zou iedereen aan fitness moeten doen. Wij, HDD GROUP, helpen fitness professionals in de branche door hoogwaardige concepten en producten aan te bieden op het gebied van (groeps)fitness, indoor cycling, functional training en personal training. Als marktleider en exclusieve distributeur van zeer succesvolle en bekende fitnessmerken in de Benelux, zoals: Les Mills, Funxtion en Studion (BODY BIKE, Escape, TKO), maken wij professionals commercieel succesvol én zorgen wij ervoor dat fitness nóg leuker wordt voor de consument.

WAT GA JE DOEN ALS ACCOUNTMANAGER BIJ HDD GROUP

s-Ochtends stap in je auto op weg naar je eerste afspraak. Na de rondleiding door de club, denk je met de ondernemer mee en weet je met jouw kennis over de branche en producten een goed advies en een passende offerte aan te bieden. Voordat je weer op weg gaat, check je je telefoon en kijk je of er nog nieuwe klantvragen zijn binnengekomen, je stelt je navigatie in naar je volgende afspraak en belt tijdens het rijden (handsfree) je klanten terug. Ondertussen schakel je met je collega’s op kantoor over het voorstel m.b.t. de inrichting van een nieuwe functionele ruimte voor een klant in Rotterdam. Daarna geef je opdracht voor het opmaken van een Les Mills BODYPUMP licentie voor een club in Oss. Je bezoekt tussendoor nog 1 à 2 klanten en geniet tussendoor van een gezonde lunch. Aan het einde van de middag rijd je met een goed gevoel naar huis. Je bereidt vervolgens een klantpresentatie voor morgen voor en je sluit de dag af met een belletje van je collega-accountmanager die enthousiast vertelt dat er een mooie opdracht is getekend vandaag.

WAT NEEM JE MEE?

Wat vragen wij van je als Accountmanager?

 • Hoge dosis energie en enthousiasme, je bent ons visitekaartje en daar ben je trots op;
 • HBO werk- en denkniveau is belangrijk maar relevante (sales)werkervaring in de fitnessbranche op clubmanagement niveau is het allerbelangrijkste;
 • Bij voorkeur woonachtig in regio Noord-Brabant, Zuid-Holland of Zeeland;
 • Goede communicatieve vaardigheden en een echte netwerker;
 • Zelfstandigheid: je schakelt veel en graag met klanten en collega’s, maar je onderneemt ook graag zelf en hebt lef;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je bent klaar om samen te knallen, te groeien en te genieten.

WIE BEN JIJ?

Als accountmanager ben je een gedreven professional die energie haalt uit het samenwerken met collega’s om klanten tevreden te stellen en nieuwe klanten enthousiast te maken. Je kunt de behoeften van klanten goed identificeren en weet hierop in te spelen door op maat gemaakte oplossingen aan te bieden. Je bent resultaatgericht, je kunt goed omgaan met veranderingen en je zoekt altijd naar manieren om de dienstverlening te verbeteren.

COLLEGA’S – SFEER – MOGELIJKHEDEN

Work hard, play hard! Samen met een hecht team van meer dan 40 gepassioneerde medewerkers bouw je aan een innovatief bedrijf met veel kansen en mogelijkheden. We staan bekend om onze gemoedelijke Brabantse cultuur en toffe personeelsuitstapjes. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontwikkeling. Samen met enthousiaste collega’s werk je in een open en informele sfeer, met korte lijntjes, aan gezamenlijke doelstellingen om de klanten en het bedrijf succesvol te maken.

WAT WIJ JOU TE BIEDEN HEBBEN

 • Een competitief salaris en een zeer (hoge) aantrekkelijke commissiestructuur
 • 8% vakantiegeld
 • Auto, laptop en telefoon van de zaak
 • Een pensioenregeling
 • Gratis fitnessabonnement
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid!
 • Veel interne of externe team events
 • Jaarlijkse ski- of zomertrip bij het behalen van onze doelen! 😊

DIT IS JE KANS!

Sta jij te springen om als Accountmanager aan de slag te gaan? Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Cindy Fleuren (HR Manager) via vacatures@hddgroup.com. Je ontvangt altijd bericht.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jan Schilders (Sales Manager) via +31 (0)416 33 43 15 of stuur een Whatsapp berichtje naar Cindy via +31 (0) 623936152.

+31 (0)416 33 43 15