Van Milon en FunXtion hebben we samen één resultaatzone gemaakt!

Fitness Oirschot bestaat vanaf 2001. De eigenaren zijn Arlette Jacobs en Chris Liebregts. Fitness Hapert bestaat vanaf 1992 en is de eerste club van Arlette en Chris.
Fitness Hapert is klein en heeft een fitnesszaal en een aerobiczaal. In Hapert zijn geen uitbreidingsmogelijkheden en zodoende kwamen Arletta en Chris in Oirschot terecht.

Chris: “Fitness Oirschot was in het begin ook niet groot en had een fitnesszaal en een groepsfitnesszaal. En een Ricochetbaantje. Na diverse verbouwingen en uitbreidingen bestond Fitness Oirschot uit een grote fitnesszaal, een dojo, een spinningzaal en een grote groepsfitnesszaal, met onder andere een flink aanbod Les Mills lessen. In de fitnesszaal staat behalve de kracht- en cardioapparatuur ook een Milon cirkel.”We hebben vooral voor FunXtion gekozen omdat veel mensen die op de Milon sporten na verloop van tijd variatie willen maar niet altijd willen fitnessen op gewone toestellen omdat ze de constante aandacht van de Milon-instructeur dan missen

“In 2018 zijn de kleedkamers volledig vernieuwd en is de Ricochetruimte bij de fitnesszaal getrokken. Hiermee is er ruimte voor de nieuwe FunXtion gecreëerd.”

“We hebben vooral voor FunXtion gekozen omdat veel mensen die op de Milon sporten na verloop van tijd variatie willen maar niet altijd willen fitnessen op gewone toestellen omdat ze de constante aandacht van de Milon-instructeur dan missen. Ook passen groepslessen niet altijd bij deze doelgroep vanwege de vaste tijden of vanwege andere redenen. We hebben van Milon en FunXtion samen één resultaatzone gemaakt. Mensen die een Milon pas hebben kunnen deze gebruiken om in te loggen op de FES.”

“We bieden FunXtion aan op vaste tijden in groepsverband en individueel en in kleine groepjes de hele dag door. Ook wordt de zone voor personal training ingezet en we werken samen met een fysiotherapeut die ook gebruikmaakt van FunXtion.”

“Individueel worden meestal de workouts van 7 of 11 minuten gebruikt of programma’s die we zelf gemaakt hebben. Hier zijn vooral core workouts en boxing populair. In groepsverband op vaste tijden gebruiken we alleen de Move-it training, vaak gevolgd nog door een core training van 7 minuten.”

“De kleurrijke, moderne FunXtion geeft de fitnesszaal een modernere uitstraling. Zeker samen met de Milon Q-line. Het grote scherm maakt het af. De medewerkers zijn super enthousiast omdat ze sporters meer mogelijkheden kunnen bieden om resultaten te behalen. Leden zijn blij met de extra mogelijkheden. Voor de leden met een Rresultaatabonnement is het een extra mogelijkheid om onder intensieve begeleiding te sporten. Sporters die geen resultaatabonnement hebben moeten hun abonnement opschalen.”

Laatste berichten