skip to Main Content

BlackBoxConsultancy

BlackBoxConsultancy, onderdeel van HDD GROUP, helpt fitnessclubs en fitnessprofessionals succesvol te zijn op diverse vakgebieden binnen de fitnesssector. Wij verzorgen consultancy, live trainingen, zowel inhouse als op diverse plekken in het land, plus on-demand trainingen.

Over BlackBoxConsultancy

De fitnesssector is een volwassen markt met hyperconcurrentie en een grote diversiteit aan bedrijven. Het fitnesssector ecosysteem is complex en vraagt om multidisciplinair en resultaatgericht management.

Een frisse blik van buitenaf opent je ogen! BlackBoxConsultancy heeft ruim 20 jaar ervaring in het managen van fitnessbedrijven en helpt als partner om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Onze missie; jouw bedrijfsresultaat verbeteren!

MEER INFORMATIE

Services en Trainingen

Altijd op maat en Inhouse

Service pakketten

BlackBoxConsultancy levert de volgende servicepakketten en trainingen. De onderstaande services en trainingen zijn altijd op maat en toegespitst op jouw bedrijf en vinden vrijwel altijd inhouse bij jouw bedrijf (club of studio) plaats.

Quickscan

Een externe blik op het bedrijf waarin een algemene kwaliteitsmeting wordt uitgevoerd.

Businessplan Coaching

De beste begeleiding bij de ontwikkeling van je businessplan.

Training Sales Vaardigheden

Doel van deze training is het verhogen van de sales vaardigheden van het team.

Sales Management Training

We zetten een sales systeem op maat op voor je business.

PT Business Training

We trainen de sales vaardigheden van jet PT team.

Front-Desk Training

We verhogen de commerciële vaardigheden van het front-desk team

Meer informatie?

Wij helpen je graag jouw business naar de next level te brengen. Wil je meer informatie over onze services en trainingen? Ga dan naar onze website.

MEER INFORMATIE

Overige merken

Wij leveren motiverende fitnessconcepten aan fitnessondernemers, zodat zij succesvol zijn op het gebied van group fitness, indoor cycling, functional training en personal training. Ontdek onze merken.

Pink Boxing / Cross Boxing

Pink Boxing & Cross Boxing Boksen wordt allang niet meer gezien als een mannensport. Het…

Funxtion
FunXtion maakt fitness ‘Fun, Playful & Challenging’ met de kracht van (digitale) technologie. FunXtion levert content van hoge kwaliteit in de vorm van virtuele lessen, digitale fitnesstrainingen en trainingsplannen. Dit wordt bij de leden gebracht via de Member App, in-club via de Virtual Player of integratie van de content in het bestaande platform van de club.
Studion
Studion is gespecialiseerd in het inrichten van fitnessruimtes voor group fitness, functional training, personal training en indoor cycling. We leveren niet alleen trainingsmaterialen, maar kijken ook naar de totale uitstraling van jouw fitnessclub of studio. Een inspirerende ruimte is belangrijk als jij jouw leden betrokken wilt houden. Ontdek hoe wij jou hierbij kunnen helpen.
Les Mills
Les Mills is de wereldwijde marktleider op het gebied van gechoreografeerde groepsfitnesslessen op muziek. Met meer dan 20 verschillende programma’s, biedt Les Mills wekelijks levensveranderende fitnesservaringen aan miljoenen mensen. Kies voor ‘s werelds populairste groepsfitnessprogramma’s in je club, waaronder BODYPUMP en laat je leden verliefd worden op groepsfitness.
+31 (0)416 33 43 15