skip to Main Content

Kickboksen voor dames

Boost jouw sportschoolaanbod

Boksen werd vroeger nog gezien als een typische sport voor grote, sterke mannen. Maar tegenwoordig zijn er ook talloze stoere vrouwen die zichzelf wekelijks in het zweet werken tijdens een boksles. Waarom (kick)boksen zo leuk is? Deze workout heeft veel positieve effecten op je fysieke en mentale gesteldheid. Bovendien geeft het een boost van zelfvertrouwen waar je u tegen zegt én werk je naast je conditie aan veel verschillende spiergroepen. Desondanks staan de meeste dames die kickboksen niet echt te trappelen om een potje te sparren met het andere geslacht. Ontdek wat jij daarin als sportschool kunt betekenen voor jouw leden!

Trainen in vertrouwd gezelschap

Tegenwoordig vind je in steeds meer grote Nederlandse steden speciale vrouwensportscholen. Dat komt doordat sommige vrouwen zich in een ‘normale’ sportschool soms geïntimideerd of bekeken voelen. En ook al doe jij als sportschool je uiterste best om al jouw leden een veilig gevoel te geven: je hebt niet alles zelf in de hand. Wat je wél kunt doen, is het aanbieden van groepslessen exclusief voor vrouwen. Een van de lessen die daarbij niet mag ontbreken is Pink Boxing, kickboksen exclusief voor dames.

Op maat gemaakte concepten voor dames die kickboksen

Met de lessen van Pink Boxing bied je jouw vrouwelijke leden de perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen, de conditie te verbeteren of fysiek én mentaal sterker te worden. Dames leren boksen dankzij het combineren van geavanceerde technieken uit de bokssport met functionele circuitoefeningen, zonder dat er sprake is van fysiek contact. Zo blijven de lessen toegankelijk voor een breed publiek. Het maakt dus niet uit of je een huismoeder, studente of succesvolle zakenvrouw bent: Pink Boxing is geschikt voor alle vrouwen! Toch liever een programma dat geschikt is voor al je leden, in plaats van enkel dames boksen? Dan is Cross Boxing wellicht een mooi alternatief. De lessen zijn vergelijkbaar met die van Pink Boxing, alleen dan ook geschikt voor mannen.

Aan de slag met Pink Boxing in je club, kickboksen voor dames

Een uitgebreid aanbod (groeps)lessen zorgt ervoor dat jouw sportschool graag én vaak bezocht wordt. Je wilt immers voorkomen dat je leden verveeld raken. Het unieke, innovatieve concept van Pink Boxing draagt daar aan bij met een all-in trainingsconcept waarmee jij moeiteloos jouw sportschool een boost geeft!

Benieuwd wat HDD GROUP kan betekenen voor dames die willen boksen in jouw gym?
Wil jij kickboksen voor dames nóg leuker maken? We informeren je graag over de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar info@hddgroup.nl, neem telefonisch contact op via +31 (0)416 33 43 15 of stuur ons een bericht.

Contact opnemen

+31 (0)416 33 43 15