De indoor cycles van Body Bike zetten je aan om anders te gaan denken, om uit alledaagse denkpatronen te breken.
Bij Body Bike draait alles om de fiets. De volledige focus ligt op het vergroten van de Indoor Cycling beleving.

OP NAAR EEN BETERE FIETSERVARING

Indoor cycling is geen wetenschap. Toch kun je met enkele ingrepen je fietservaring verbeteren. Neem contact op voor gratis advies over hoe je een indoor cycle van Body Bike optimaal benut en het onderste uit de kan haalt tijdens je trainingen.

EEN NIEUWE WERELD GAAT VOOR JE OPEN

We dagen je uit. Om mee te doen. Om te bewegen. Om onze wereld binnen te duiken. Waarom? Omdat je met de indoor cycles van Body Bike naar plekken kunt reizen die je nog nooit hebt gezien. Mentaal en fysiek gaat er een nieuwe wereld voor je open. We bieden je een nieuwe kijk op de dingen. We veranderen de manier waarop je jezelf, je beperkingen en je mogelijkheden ziet.

MAAK AL JE MOGELIJKHEDEN WAAR

Met de Body Bike Connect krijgt indoor cycling een nieuwe dimensie. Je kunt je training optimaliseren en krijgt de motivatie om je doelen te halen en je volledige potentieel waar te maken.

De Body Bike Connect meet het vermogen terwijl je fietst. Een handig hulpmiddel dat je in staat stelt om je resultaten op verschillende trainingsdagen met elkaar te vergelijken. Dat vermogen kun je op verschillende manieren benutten. Als motivatie wanneer je je persoonlijke record probeert te breken. Als kristalheldere maatstaf van je prestaties en vorderingen tijdens sessies met je personal trainer. Of om je uithouding en kracht een niveau hoger te tillen tijdens groepssessies.

body bike spinningfiets
Body Bike Supreme Purple

Wij nemen nooit binnenweggetjes of sluiproutes. Nooit kiezen we de gemakkelijkste weg. ‘Toegeven’ staat niet in ons woordenboek: altijd streven we naar perfectie. De Body Bike Classic Supreme is het resultaat van onze onvermoeibare zoektocht naar de ultieme indoor cycle. Jaren van ervaring met en passie voor indoor cycles komen samen in dit model.
De Body Bike Classic Supreme is een volledig gesloten fiets met een plastic cover over de crank en het centrale vliegwiel. Alle essentiële onderdelen zijn gemaakt uit roestvrij staal. Roest en slijtage krijgen daardoor geen kans. Zelfs over het allerkleinste detail is nagedacht en elk onderdeel – hoe klein ook – heeft een praktisch nut. We geloven nu eenmaal niet in toeval.

GENIET VAN EEN MOOIE VOORSPRONG

We beloven niets wat we niet kunnen waarmaken. De Body Bike Classic is een pure, tijdloze klassieker die eenvoud en elegantie combineert met functionaliteit en topkwaliteit. Dankzij unieke kenmerken zoals covers over de crank en het vliegwiel, een remblok voorzien van synthetisch Kevlar en lagers van topkwaliteit, gaat de Body Bike Classic ongelofelijk lang mee. Je hebt de keuze uit een brede waaier van kleuren en een model in roestvrij staal.
In alle aspecten van het leven maakt je doorzettingsvermogen het verschil. Combineer dat met mentale kracht en passie en je kunt alles aan. Wees wie je wilt zijn. Ga waar je hart je leidt. Dankzij de Body Bike Classic heb je al een voorsprong. Grijp je kans.

Body bike spinningfiets

NEEM CONTROLE

Het leven is een drukke bedoening. Zoveel dingen die je moet doen, plekken waar je heen moet, mensen die je moet ontmoeten. Doordat onze professionele fietsen perfect bij jouw thuis passen, brengen we indoor cycles een stap dichterbij. We geven je de kans om te ontsnappen aan de mallemolen van elke dag. Gooi gewoon de deur dicht, geniet volop van een ongelofelijk fietsplezier en voel je vrij. Wanneer je dat ook wilt.

Body bike spinningfiets

WAAR JIJ VAN DROOMT, MAKEN WIJ WAAR.

Staat er iets speciaals op het programma? Dan moet je maar één cruciaal ding weten: uitzonderlijke gebeurtenissen vragen om uitzonderlijke fietsen. Daarom kun je de cover van onze professionele indoor cycles volledig zelf ontwerpen. Jij bedenkt het, wij maken het waar en bezorgen je een reeks limited edition fietsen die speciaal voor jouw uitzonderlijke situatie worden ontworpen. The scene is set. Let the games begin!

MEER DAN JE ZIET

Vaak kun je de belangrijkste dingen in het leven niet met het blote oog zien. Ze zijn onzichtbaar, verscholen in onze dode hoek. Maar ook al zien we ze niet, ze zijn er wel. Ze maken het verschil. Sturen ons leven. Ook de indoor cycles van Body Bike hebben hun geheimen. Ze zijn meer dan de strak vormgegeven topfietsen die je ziet. Achter de plastic covers ontdek je een wereld van details. Details die ons uniek maken.

In die details vind je de echte verhalen. Verhalen over waarden, overtuigingen en passie. We zijn bijna geobsedeerd door details. Zelfs het allerkleinste detail  perfectioneren geeft ons veel voldoening. Wat een leek misschien een triviaal en onbelangrijk detail vindt, maakt vaak een wereld van verschil. Daarom bieden we een brede waaier van extra apparatuur en accessoires aan, die je de ultieme fietservaring bezorgen.

Wil je meer informatie over de Body Bike?

 • Pim Klerkx
  Pim KlerkxAccountmanager
 • Yves van den Eynden
  Yves van den EyndenAccountmanager
 • Endo Sjabbens
  Endo SjabbensAccountmanager
 • Jan Schilders
  Jan SchildersSalesmanager