skip to Main Content

Les Mills

Les Mills is de wereldwijde marktleider op het gebied van gechoreografeerde groepsfitnesslessen op muziek. Met meer dan 20 verschillende programma’s, biedt Les Mills wekelijks levensveranderende fitnesservaringen aan miljoenen mensen. Op basis van 50 jaar passie en expertise creëert en ondersteunt Les Mills lessen, opleidingen en producten. Les Mills biedt een multi-channel aanbod en combineert live en virtuele workouts in de club met thuisfitnesservaringen om leden 24/7 aan je club te verbinden.

Live

Geef je leden de ultieme groepsles experience met live fitnesslessen, gegeven door getalenteerde en goed opgeleide instructeurs. Kies voor ‘s werelds populairste groepsfitnessprogramma’s in je club, waaronder BODYPUMP en laat je leden verliefd worden op groepsfitness.

Ontdek de live workouts

At home

De meest succesvolle clubs hebben een 360 graden fitnesservaring aanbod dat clubleden inspireert en betrokken houdt. Het ondersteunen van leden met een digitaal fitnessaanbod dat ze thuis en onderweg kunnen doen, is een goede manier om ze gemotiveerd, actief en betrokken met je club te houden. Geef je leden thuis toegang tot meer dan 1500 Les Mills lessen met onze online fitness oplossingen.

Meer informatie

Dit maakt de Les Mills lessen uniek!

Een fittere planeet te creëren, dat is onze missie. We willen niet gewoon mensen laten sporten, maar dat iedereen een passie krijgt voor (groeps)fitness.

Les Mills programma’s

Ruim 20.000 fitnessclubs in meer dan 100 landen maken gebruik van de Les Mills programma’s. Het eerste programma dat we maakten, was BODYSTEP. BODYPUMP was het eerste programma dat internationaal werd aangeboden. Op dit moment zijn er 15 programma’s, waarvan 12 voor groepsfitness, 2 voor High Intensity Interval Training (HIIT) en 1 voor kids fitness.

Wij vinden het belangrijk dat leden het maximale uit hun workout kunnen halen en daarom zijn alle programma’s ontwikkeld door professionals en wetenschappelijk onderbouwd. De workouts zijn gemakkelijk te implementeren in je club. We bieden kant-en-klare marketingmaterialen die je ook kunt personaliseren, zodat je de workouts gemakkelijk kunt promoten in de club. Daarnaast kun je rekenen op continue support van onze toegewijde Club Performance afdeling. Elke 3 maanden wordt de muziek en de choreografie vernieuwd, zodat jij je leden telkens iets nieuws kunt bieden.

Wij hebben ’s werelds grootste community van gecertificeerde groepsfitness instructeurs, waardoor we groepslessen van hoge kwaliteit kunnen neerzetten. Door het organiseren van leerzame, inspirerende en motiverende trainingsevenementen houden we onze community geïnspireerd en verbonden.

Les Mills Licentiehouder worden?

Een partnership met ons omvat een volledig servicepakket en continue begeleiding, zodat jij en je leden het maximale uit je groepsfitnessaanbod kunnen halen. Wil jij graag meer informatie over hoe jij licentiehouder kunt worden? Neem dan contact met ons op.

Licentiehouder worden

Overige merken

Wij leveren motiverende fitnessconcepten aan fitnessondernemers, zodat zij succesvol zijn op het gebied van group fitness, indoor cycling, functional training en personal training. Ontdek onze merken.

Pink Boxing / Cross Boxing

Pink Boxing & Cross Boxing Boksen wordt allang niet meer gezien als een mannensport. Het…

BlackBoxConsultancy

BlackBoxConsultancy BlackBoxConsultancy, onderdeel van HDD GROUP, helpt fitnessclubs en fitnessprofessionals succesvol te zijn op diverse…

Funxtion
FunXtion maakt fitness ‘Fun, Playful & Challenging’ met de kracht van (digitale) technologie. FunXtion levert content van hoge kwaliteit in de vorm van virtuele lessen, digitale fitnesstrainingen en trainingsplannen. Dit wordt bij de leden gebracht via de Member App, in-club via de Virtual Player of integratie van de content in het bestaande platform van de club.
Studion
Studion is gespecialiseerd in het inrichten van fitnessruimtes voor group fitness, functional training, personal training en indoor cycling. We leveren niet alleen trainingsmaterialen, maar kijken ook naar de totale uitstraling van jouw fitnessclub of studio. Een inspirerende ruimte is belangrijk als jij jouw leden betrokken wilt houden. Ontdek hoe wij jou hierbij kunnen helpen.
+31 (0)416 33 43 15