skip to Main Content

GFM training – wat is het precies?

GFM training staat voor Group Fitness Management training. Het is een training die ontworpen is door Les Mills en is speciaal gemaakt om clubeigenaren, -managers en groepsfitnesscoördinatoren te helpen om hun groepsfitness succesvol te maken. Denk aan de manier waarop een instructeur kan worden opgeleid of de manier waarop het aantal deelnemers van een groepstraining kan worden verhoogd. In deze trainingen wordt ook rekening gehouden met de laatste trends en ontwikkelingen, dus er wordt ook ingespeeld op de digitalisering van groepsfitness. Hieronder vind je meer informatie over GFM training en wat het kan betekenen voor jouw fitnessclub.

Hoe gaat GFM training precies in zijn werk?

Je schrijft je in voor een GFM training bij Les Mills, waar je op een (of meerdere) dag(en) alles leert over de manieren waarop je jouw groepslessen succesvoller maakt. Samen met gelijkgestemde sportschoolhouders kom je bij elkaar en leer je wat voor jouw sportschool en doelgroep het best werkt.

Aspecten die je leert bij GFM training op een rij

De concrete voordelen van deze door Les Mills aangeboden Group Fitness Management training hebben we hier voor je op een rij gezet. Tijdens de training leer je:

  • Hoe je een goede mix aan groepsfitnessprogramma’s samenstelt voor de verschillende doelgroepen van je sportschool.
  • Hoe je het aantal deelnemers van je groepslessen verhoogt.
  • Hoe je doelen stelt en behaalt met betrekking tot groepsfitness.
  • Hoe je het optimale lesrooster maakt en hoe je hierin rekening houdt met populaire tijden.
  • Hoe je goede instructeurs werft, behoudt en opleidt.
  • Hoe je optimaal gebruikmaakt van je lesruimtes.
  • Hoe je events organiseert en hoe je de promotie en marketing daaromheen aanpakt.
  • Hoe je rekening houdt met digitalisering en hoe je dit het best aanpakt.

Meer informatie

Het resultaat van Group Fitness Management training

Na een Group Fitness Management training kun jij direct aan de slag met de verbeterpunten voor jouw groepslessen. De ervaring leert dat je onmiddellijk zogeheten quick wins kunt doorvoeren, denk hierbij aan het optimaliseren van de lestijden en het opzetten van digitale mogelijkheden. Naast de snelle verbeteringen, kun je ook aan de slag met de ontwikkeling van de verbeterpunten voor de lange termijn, zoals het opzetten van werfcampagnes voor goede instructeurs én nieuwe leden.

Inschrijven

Hoe kan HDD GROUP je helpen?

HDD GROUP heeft als missie om fitness professionals in de hele Benelux succesvol te maken. Met de meer dan 30 jaar dat we actief zijn op dit gebied, kunnen we zeggen dat we al heel wat sportschooleigenaren hebben geholpen. Dat helpen doen we op het gebied van fitnessinrichtingen, -apparatuur en -materialen, maar ook door het aanbieden van trainingsconcepten, het helpen optimaliseren van groepslessen en het adviseren op het gebied van ledenbehoud en sportschoolmanagement. Dit doen we met behulp van merken en concepten waar we veel vertrouwen in hebben. Inmiddels zijn we de distributeur van onder andere Les Mills, Funxtion, Pink Boxing en Cross Boxing in de Benelux.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Heb jij een vraag over Group Fitness Management training of ben je op zoek naar andere manieren om jouw sportschool succesvoller te maken? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag.

Contact opnemen

+31 (0)416 33 43 15