skip to Main Content

Pink Boxing

Boksen wordt allang niet meer gezien als een mannensport. Het is een sport die steeds meer aan populariteit gewonnen heeft, ook onder vrouwen. Mensen zijn meer en meer op zoek naar high-intensity sporten en daarom kiezen ze voor boksen. Met Pink Boxing, een bokstraining speciaal voor vrouwen, is boksen toegankelijk gemaakt voor een breder publiek. Diverse elementen uit de bokssport zijn zorgvuldig gefilterd en samengevoegd tot een uniek, all-in trainingsconcept.

Wat is Pink Boxing?

Pink Boxing is een boksworkout speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het is een nauwkeurig samengestelde workout waarbij het beste uit de bokssport wordt gecombineerd met functionele conditie- en krachtoefeningen. Dé perfecte workout om af te vallen, in vorm te blijven en de conditie te verbeteren. Bij dit all-in trainingsconcept vind je het beste uit twee disciplines: technische bewegingen uit de bokswereld in combinatie met functionele circuittraining. Kortom, een uitdagende, stoere, hippe, maar vooral toegankelijke workout voor iedere vrouw die in vorm wil blijven, af wil vallen of haar conditie wil verbeteren.

All-in trainingsconcept

Pink Boxing werkt met een licentiemodel en wordt daarom aangeboden als een all-in trainingsconcept. Als licentiehouder ontvang jij een volledig servicepakket en continue begeleiding. Zo kunnen jij en je leden het maximale uit jouw groepsfitnessaanbod halen. Door het all-in concept is jouw club verzekerd van een compleet lesaanbod met hoge kwaliteit workouts, zonder gedoe.

De voordelen van dit boxing concept

  • Kant-en-klare workouts
  • Marketingmaterialen om het programma te promoten, online en in je club
  • Hoge kwaliteit opleidingen voor jouw instructeurs, zodat jij kwalitatieve workouts garandeert voor je leden
  • Ieder kwartaal een masterclass met tips & tools voor instructeurs om hun techniek en lesgeefskills te verbeteren
  • Online trainingsschema’s
  • Continue ondersteuning vanuit ons Club Performance team
  • Merchandising

Opleiding en trainingsprogramma’s

HDD GROUP verzorgt in samenwerking met The Boxing Company opleidingen voor nieuwe Pink Boxing instructeurs. Tijdens een opleiding ligt de focus op het technisch, didactisch en het methodisch toepassen van het boksen met als resultaat dat instructeurs in staat zijn een leuke, maar vooral effectieve workout te kunnen geven.

Na het volgen van deze opleiding en het behalen van het certificaat, is een instructeur bekwaam om de workout te gaan geven in de club. Door het behalen van een certificaat verplicht te stellen voordat een instructeur de workout mag geven, zorgen wij ervoor dat jouw leden de ultieme trainingservaring krijgen.

Licentiehouder worden?

Heeft jouw sportschool een boost nodig? Dan is het tijd voor Pink Boxing! Met het succesvol bewezen all-in trainingsconcept, met onder andere een kenniscentrum, opleidingen, effectief bewezen trainingsschema’s, marketing- en communicatiematerialen en meer, zorg je ervoor dat jouw fitnessclub volle zalen trekt.

Ben jij geïnteresseerd in dit unieke en effectieve trainingsconcept en wil jij licentiehouder worden? HDD GROUP informeert je graag over de mogelijkheden. Check ook ons andere populaire boksconcept voor zowel mannen als vrouwen; Cross Boxing.

Informatie aanvragen

Overige merken

Wij leveren motiverende fitnessconcepten aan fitnessondernemers, zodat zij succesvol zijn op het gebied van group fitness, indoor cycling, functional training en personal training. Ontdek onze merken.

Pink Boxing / Cross Boxing

Pink Boxing & Cross Boxing Boksen wordt allang niet meer gezien als een mannensport. Het…

BlackBoxConsultancy

BlackBoxConsultancy BlackBoxConsultancy, onderdeel van HDD GROUP, helpt fitnessclubs en fitnessprofessionals succesvol te zijn op diverse…

Funxtion
FunXtion maakt fitness ‘Fun, Playful & Challenging’ met de kracht van (digitale) technologie. FunXtion levert content van hoge kwaliteit in de vorm van virtuele lessen, digitale fitnesstrainingen en trainingsplannen. Dit wordt bij de leden gebracht via de Member App, in-club via de Virtual Player of integratie van de content in het bestaande platform van de club.
Studion
Studion is gespecialiseerd in het inrichten van fitnessruimtes voor group fitness, functional training, personal training en indoor cycling. We leveren niet alleen trainingsmaterialen, maar kijken ook naar de totale uitstraling van jouw fitnessclub of studio. Een inspirerende ruimte is belangrijk als jij jouw leden betrokken wilt houden. Ontdek hoe wij jou hierbij kunnen helpen.
Les Mills
Les Mills is de wereldwijde marktleider op het gebied van gechoreografeerde groepsfitnesslessen op muziek. Met meer dan 20 verschillende programma’s, biedt Les Mills wekelijks levensveranderende fitnesservaringen aan miljoenen mensen. Kies voor ‘s werelds populairste groepsfitnessprogramma’s in je club, waaronder BODYPUMP en laat je leden verliefd worden op groepsfitness.
+31 (0)416 33 43 15