skip to Main Content

Studion Fitness

Studion Fitness is dé specialist op het gebied van fitnessinrichting. We leveren niet alleen trainingsmaterialen, maar kijken ook naar de totale uitstraling van jouw fitnessclub of studio. Een inspirerende ruimte is belangrijk als jij jouw leden betrokken wilt houden. Ontdek hoe wij jou hierbij kunnen helpen!

Studion projecten

Fitnessruimtes inrichten voor group fitness, functional training, personal training en indoor cycling, dat is wat we doen! We maken een persoonlijk advies op maat, gericht op het realiseren van jouw doelstellingen.

Alle Studion projecten

Inrichting fitnessclub of studio: dat is wat we doen!

Als fitnessclub of studio wil jij altijd het maximale uit je beschikbare vierkante meters halen. Het is daarom van belang om goed te kijken naar de inrichting van je trainingsruimte. Het draait tegenwoordig namelijk niet meer alleen om de workout, maar ook de totale trainingsbeleving van je leden wordt steeds belangrijker. Bij het effectief inrichten van een fitnessruimte komt veel kijken. Hoe deel je de ruimte in? Welke sfeer wil je creëren? Welke materialen schaf je aan? En hoe zorg je voor de beste experience? Het draait niet alleen om de keuze van je trainingsmaterialen, maar ook om de beleving, het design en de inrichting.

Zo kunnen wij helpen!

Studion Fitness is gespecialiseerd in het inrichten van fitnessruimtes voor group fitness, functional training, personal training en indoor cycling. Van een geschikte trainingsvloer en indeling van je trainingsruimte tot de aankleding van de wanden en trainingscontent. Onze experts maken op basis van jouw wensen en doelstellingen een compleet op maat gemaakt plan voor je trainingsruimte(s).

Het assortiment van Studion Fitness

Op het gebied van het leveren van professionele fitnessmaterialen is Studion Fitness dé specialist. Met topmerken van onder andere BODY BIKE, TKO, Escape Fitness, The Abs Company en LES MILLS SMART TECH heeft Studion Fitness de ingrediënten in huis om de meest ultieme trainingszones te creëren. Daarnaast vind je in het assortiment nog andere topmerken, zoals: GUN-eX, PROACTIVE, TRX, ViPR, PAVIGYM, Sprinttracks en Training Wall.

Nieuwe behoeften en ontwikkelingen in de fitnessbranche worden op de voet gevolgd. Daardoor is het productassortiment altijd compleet, innovatief en up-to-date. De klant mag een perfecte score verwachten op gebruiksgemak, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Nieuwe producten en materialen worden uitgebreid getest binnen een eigen netwerk van fitnessprofessionals. Op alle trainingsmaterialen krijg je garantie en het grootste deel van het assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Service staat bij ons hoog in het vaandel, van de offerte-aanvraag tot de uiteindelijke levering. Wil je meer informatie over ons productassortiment, neem dan contact met ons op.

Ontdek in onderstaand stappenplan hoe wij jou helpen bij het inrichten van je fitnessclub of studio.

  1. Intake: Een van onze experts komt bij je langs om je doelstellingen, je wensen en de mogelijkheden te bespreken.
  2. Advies: We brengen een passend en vrijblijvend advies uit op basis van je wensen en doelstellingen.
  3. Ontwerp: Je krijgt een compleet op maat gemaakt plan met daarin onder andere een floorplan van de fitnessruimte.
  4. Realisatie: We gaan zo snel mogelijk aan de slag!
  5. Evaluatie: Het Club Performance team evalueert samen met jou of de inrichting de beoogde resultaten oplevert en ondersteunt je verder waar nodig.

Adviesgesprek aanvragen

Overige merken

Wij leveren motiverende fitnessconcepten aan fitnessondernemers, zodat zij succesvol zijn op het gebied van group fitness, indoor cycling, functional training en personal training. Ontdek onze merken.

BlackBoxConsultancy

BlackBoxConsultancy BlackBoxConsultancy, onderdeel van HDD GROUP, helpt fitnessclubs en fitnessprofessionals succesvol te zijn op diverse…

Les Mills
Les Mills is de wereldwijde marktleider op het gebied van gechoreografeerde groepsfitnesslessen op muziek. Met meer dan 20 verschillende programma’s, biedt Les Mills wekelijks levensveranderende fitnesservaringen aan miljoenen mensen. Kies voor ‘s werelds populairste groepsfitnessprogramma’s in je club, waaronder BODYPUMP en laat je leden verliefd worden op groepsfitness.
+31 (0)416 33 43 15