OVER ONS

OUR MISSION

Al meer dan 25 jaar maakt HDD GROUP fitness professionals succesvol door het bieden van totaaloplossingen voor groepsfitness, indoor cycling, functional training, personal training en clubmanagement. Onze missie is wat we beloven, wat we doen én wie we zijn.

 

PASSION: HEALTH IS WEALTH 

Als iemand oprecht gepassioneerd is, dan merk je dat. Onze passie voor fitness en gezondheid is de basis van alles wat we doen. We zijn ervan overtuigd dat een gezonde levensstijl bijdraagt aan succes en geluk en wensen iedereen een gezond, gelukkig en succesvol leven toe.

RESULTS: THE END IN MIND

We beginnen altijd met het einde in zicht. Doelen stellen laat ons harder werken: we focussen op het bereiken van het beste resultaat. Jouw succes is ons succes.

WIN-WIN: SUCCESS IS TEAMWORK

Om fitness professionals écht succesvol te maken streven we ernaar om samen te werken. We zetten doelen, leren van elkaar en delen onze kennis. Samen creëren we kansen en werken we aan de Toekomst van fitness & gezondheid.

WORLD CLASS: NOTHING BUT THE BEST

We garanderen altijd en overal de beste kwaliteit. Het moet waterdicht zijn, alles wat je hoopte en perfect bij jouw doelen passen. Het moet helemaal kloppen. Hoe we dat doen? Door hard te werken als een team en door goed naar jou en je klanten te luisteren.

GAME CHANGING: LEADING THE BUSINESS OF FITNESS

We zijn volledig toegewijd aan de fitnessbranche. Het zit in ons DNA. Trends en ontwikkelingen voor zijn is een belangrijk onderdeel van onze expertise. Het helpt om de kansen voor jou en jouw club te herkennen en te identificeren.

Jan Middelkamp
Business Development
Director
Kim Hessellund
CEO
Ramon Klaassen
COO
Jos Timmermans
CEO HDD Deutschland GmbH