skip to Main Content

Over ons

HDD GROUP levert motiverende fitnessconcepten aan fitnessondernemers, zodat zij succesvol zijn op het gebied van group fitness, indoor cycling, functional training en personal training.

Missie

HDD GROUP heeft als missie om fitness professionals succesvol te maken. Een groep van enthousiaste teamleden brengt deze missie dagelijks in praktijk, al meer dan 30 jaar! Het aanbod bestaat uit totaaloplossingen voor groepsfitness, indoor cycling, functional training, personal training en clubmanagement. Dit begon in 1992 met trainingsmaterialen voor groepsfitness en werd in 1997 uitgebreid met de concepten van Les Mills. Later zijn daar Studion, SL!M en LAPT aan toegevoegd. Inmiddels is HDD GROUP de distributeur van o.a. Les Mills, BODY BIKE, Funxtion, Escape Fitness, Pink Boxing en Cross Boxing in de Benelux.

Bekijk video

Onze kernwaarden

Passion: health is wealth

Als iemand oprecht gepassioneerd is, dan merk je dat. Onze passie voor fitness en gezondheid is de basis van alles wat we doen. We zijn ervan overtuigd dat een gezonde levensstijl bijdraagt aan succes en geluk en wensen iedereen een gezond, gelukkig en succesvol leven toe.

Results: the end in mind

We beginnen altijd met het einde in zicht. Doelen stellen laat ons harder werken: we focussen op het bereiken van het beste resultaat. Jouw succes is ons succes.

Win-Win: success is teamwork

Om fitness professionals écht succesvol te maken streven we ernaar om samen te werken. We zetten doelen, leren van elkaar en delen onze kennis. Samen creëren we kansen en werken we aan de Toekomst van fitness & gezondheid.

World class: nothing but the best

We garanderen altijd en overal de beste kwaliteit. Het moet waterdicht zijn, alles wat je hoopte en perfect bij jouw doelen passen. Het moet helemaal kloppen. Hoe we dat doen? Door hard te werken als een team en door goed naar jou en je klanten te luisteren.

Game changing: leading the business of fitness

We zijn volledig toegewijd aan de fitnessbranche. Het zit in ons DNA. Trends en ontwikkelingen voor zijn is een belangrijk onderdeel van onze expertise. Het helpt om de kansen voor jou en jouw club te herkennen en te identificeren.

Een team met passie voor fitness

Het team van de HDD GROUP bestaat uit enthousiaste medewerkers met een grote passie voor fitness. Onze ervaren medewerkers zijn klantgericht. We nemen de tijd voor je om ervoor te zorgen als fitness professional succesvol te zijn en te blijven!

+31 (0)416 33 43 15