skip to Main Content

Escape Fitness

Escape fitness is een compleet fitnessconcept dat sinds 1998 de meest inspirerende oplossingen verzint voor sportscholen. Studion Fitness is de Nederlandse speler die producten van het merk gebruikt als het om de inrichting van fitnessclubs gaat. Van innovatieve, duurzame materialen en inspirerende inrichtingen, tot aan een training-app en bijbehorende stimulerende trainingen die het beste in je naar boven halen. ‘Escape your limits’, oftewel: ‘ontsnap aan je beperkingen’ is het credo van de fitnessgigant.

Waar staat het voor?

Het merk is constant bezig met innoveren, om zo het beste fitnessklimaat te creëren voor eindgebruikers. Het voordeel voor fitnessclubs is dat er van begin tot eind met hen meegedacht wordt. Iedere ruimte is uniek en daar wordt binnen het concept ook rekening mee gehouden. Zo is er altijd ruimte voor specifieke indelingen om zo de fitnessruimte op een optimale manier in te richten. Van fitnessmaterialen, die geschikt zijn voor beginners tot aan ervaren sportschoolgangers en speciale vloeren, tot aan design en trainingen.

De vijf pijlers van Escape Fitness

Het gerenommeerde fitnessmerk focust zich op vier aspecten die het belangrijkst zijn voor het inrichten van een fitnessclub, namelijk:

  • Innoverende, kleurrijke en functionele trainingsmaterialen.
  • Mooie én functionele vloeren.
  • Inspirerend interieur design voor fitnessclubs.
  • De ontwikkeling van fitnesstrainingen.
  • De Escape your limites fitness app.

Wat kun je als fitnessclub met Escape Fitness?

De producten van Escape Fitness zijn ervoor gemaakt om de ruimte die je hebt zo optimaal mogelijk in te richten, zonder dat het ten koste gaat van het fijne gevoel van de ruimte. Hiermee zorgen de producten ervoor dat je zo veel mogelijk uit je ruimte kan halen en zoveel mogelijk leden tegelijk kan ontvangen, terwijl de ruimte nog steeds inspirerend en motiverend werkt. Daarnaast zorgen de constante innovaties op het gebied van trainingsmaterialen en trainingen ervoor dat leden getriggerd blijven. Ze blijven nieuwe dingen leren en zichzelf uitdagen, waardoor de sporters blijven ‘ontsnappen aan hun beperkingen’ – Escape your limits!

Naast het gebruik van de beste materialen en optimale trainingen, is er ook gedacht aan de juiste inrichting op het gebied van opbergsystemen, boxing materialen, fitnessrekken en meer. Voor de complete inrichting kun je terecht bij Studion Fitness. Dus wil jij jouw leden blijvend inspireren en uitdagen om de grenzen op te zoeken en eroverheen te gaan? Of het gaat om startende sporters is of juist verder gevorderde atleten, de producten van Escape Fitness training brengen jouw sportschool naar een uitdagend niveau.

Hoe kan HDD GROUP je helpen?

Studion Fitness, onderdeel van HDD GROUP, is specialist op het gebied van fitnessinrichting, apparatuur, materialen, personal training, groepslessen, ledenbehoud en management. We zijn van alle sportieve markten thuis als het aankomt op het runnen van een succesvolle fitnessclub. Het is dan ook ons doel om iedere fitness professional in de Benelux succesvoller te maken in wat ze doen. Dit doen we met behulp van verschillende merken, concepten en partners. Escape Fitness is er daar een van. Met onze meer dan 30 jaar ervaring kunnen we jou van persoonlijk advies voorzien in de keuze voor jouw inrichting.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Heb jij een vraag over de inrichting, concepten of trainingen voor jouw sportschool? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag.

Contact opnemen

+31 (0)416 33 43 15