skip to Main Content

Sportschool groepslessen aanbieden

Het aanbod sportschool groepslessen is door de jaren heen erg groot geworden. Dit kan ervoor zorgen dat jij, maar ook je leden, moeite hebben om passende trainingen te vinden. Hoe kies je relevante fitness groepslessen voor je leden, welk voordeel haal jij er uit voor je gym en wat is het geheim van een goede sportschool les? Van trainingsmaterialen voor groepslessen, sporten in Coronatijd, het werven van instructeurs en het optimale lesaanbod: op advies van HDD GROUP kun je te allen tijde rekenen!

Bied jij al voldoende variatie in sportschool lessen?

Sportschool groepslessen blijven razend populair en het is intussen bewezen dat deelnemende leden tot wel 4 keer vaker hun club bezoeken. Bovendien spenderen ze vaak meer tijd in de sportschool én trekken ze in verhouding vaker nieuwe leden aan. Sporten in groepsverband is tenslotte motiverend en gemotiveerde leden komen terug. Wil je hiervan profiteren? Dan is het onder andere van belang dat je jouw leden een gevarieerd aantal sport groepslessen biedt.

Keuze uit verschillende sport groepslessen

Naast de populaire trainingen van Pink Boxing en Cross Boxing bieden wij ook het wereldberoemde programma van Les Mills aan. Met meer dan 10 concepten is er voor iedere sporter wat wils, en met een variatie in live-, virtual- én home work-outs creëren zij een flexibel groepslesaanbod.

Vernieuwing is key!

Om te voorkomen dat je leden ondanks de vele mogelijkheden verveeld raken, ontvang je om de drie maanden een aangepaste choreografie voor de sportschool groepslessen, inclusief muziek. Naar een instructeur hoef je niet op zoek, die leiden wij namelijk al voor je op! Om ervoor te zorgen dat je te allen tijde een professional in huis hebt op gebied van sportschool lessen, volgen onze instructeurs zogeheten ‘kwartaalworkshops’. We presenteren hen de nieuwe releases zodat ze als eerste op de hoogte zijn, beoordelen hun kwaliteiten en waarborgen zo de kwaliteit van het aanbod sport groepslessen.

Meer dan ‘gewoon’ een aanbieder van sportschool groepslessen

Bij HDD GROUP hoef jij je over trainingsmateriaal en planning van de sportschool lessen dus niet meer druk te maken. Onze afdeling Club Performance helpt je namelijk graag met de indeling van het groepslesrooster. Een ander voordeel: wij ondersteunen clubs ook op gebied van marketing. Zo helpen we je bij de lancering van een nieuwe release met een uitgebreid plan van aanpak en maken we het downloaden van promotiemateriaal toegankelijk via ‘Marketing Studio’. Schakel ons ook gerust in voor het werven van nieuwe leden of het behouden van je ledenbestand. Wij draaien onze hand niet om voor een salescampagne op maat, met als rode draad de sportschool groepslessen van Les Mills, Pink Boxing en Cross Boxing.

Sport groepslessen via HDD Group

Ons doel? Jou als fitnessprofessional nóg succesvoller maken. Bij HDD GROUP vind je de meest uitdagende en complete sportschool groepslessen. Dat presteren we al ruim 25 jaar dankzij ons aanbod totaaloplossingen voor groepsfitness, waarmee we je van A tot Z van dienst zijn.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op gebied van sportschool groepslessen? We staan voor je klaar met een oplossing op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Contact opnemen

+31 (0)416 33 43 15